Maxime Meiland doet boekje open over haar aanstaande trouwjurk

Maxime Leroy

Maxime is al volop aan het fantaseren over haar droomjurk

Op Valentijnsdag ging Leroy Molkenboer op één knie voor zijn grote liefde Maxime Meiland. De Meiland-telg is dan ook al volop aan het fantaseren in wat voor soort trouwjurk ze naar het altaar zal lopen. In de nieuwste Beau Monde licht ze alvast een tipje van de sluier op over haar droomjurk. 

Mode-iconen

Voor Beau Monde kruipt Maxime Meiland in de huid van mode-iconen als Audrey Hepburn, Brigitte Bardot en Twiggy. “De leukste shoot die ik tot nu toe gedaan heb”, vertelt de blondine over de fotoshoot. “Zo gaaf om allemaal looks te dragen die heel anders zijn dan hoe wij er tegenwoordig bij lopen.” Haar favoriete mode-icoon? Daar hoeft Maxime niet lang over na te denken. “Mijn favoriete foto’s zijn die van Brigitte Bardot. Ik ben heel erg gek van haar, dat heb ik van mijn ouders. Haar haar is fantastisch; vol, blond, veel. En dan die donkere ogen. Ze straalt kracht uit.”

Eigen stijl

Ook Maxime zelf heeft zo haar eigen stijl, vertelt ze aan het blad. “Mijn smaak is klassiek: bloesje met parelmoer knoopjes, elegante pantalon, laarsjes”, aldus de Meiland-telg. Haar favoriete aankoop is zonder twijfel haar fleurige Gucci-jas, geel met rode stiksels. “Zo’n waanzinnige jas, ik wil er bijna in slapen. Elke keer dat ik hem zie, denk ik: wow.” Hoe kleurig haar favoriete Gucci-jas is, hoe rustig Maxime haar kleding over het algemeen houdt. “Zwart, wit, lavendel en poederroze staan me goed”, vertelt ze. Kleuren waar je haar nooit in zal vinden? “Zalmtinten vind ik verschrikkelijk. Niet alleen in kleding, ook in mijn huis. Mintgroen is ook afschuwelijk. Leroy wees laatst iets mintgroens aan in een boetiek: ‘Is dat niet iets, schat?’ Ben je gek geworden? Mintgroen! Gatver!”

Trouwjurk

Een trouwjurk in pasteltinten? Daar hoeven we Maxime dus niet in te verwachten. Wat de Meiland-telg wel voor ogen heeft? “Het wordt sowieso wit”, verklapt ze. “Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil, niet dat je denkt: ze gaat naar een gala.” Wij zijn heel benieuwd. Maxime gaat er ongetwijfeld prachtig uitzien!

In de nieuwste Beau Monde lees je alles over de fashion favourites van Maxime Meiland. Vanaf woensdag in de winkel of via tijdschrift.land

Lees ook: Maxime Meiland deelt bijzondere foto van haar oma en dochters

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress