Marieke Elsinga vanaf volgende week weer op de radio te horen

Marieke Elsinga

She’s back!

Luisteraars van Qmusic hebben Marieke Elsinga de afgelopen maanden moeten missen. De radio-dj was namelijk met zwangerschapsverlof. Vanmorgen was ze weer even op bezoek in de ochtendshow én hadden Mattie en Marieke heel leuk nieuws.

Zwangerschapsverlof

Marieke Elsinga was de afgelopen maanden niet op de radio te horen, omdat ze met zwangerschapsverlof was. Begin november beviel ze van een zoontje. “Hij is er! Onze zoon: Jip. Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader”, schreef de presentatrice toen vol trots op Instagram. “Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.” Inmiddels is Marieke weer begonnen met werken, want de afgelopen weken stond ze in de studio voor een gloednieuw programma. Ze was echter nog niet te horen op de radio…tot vanochtend!

Op bezoek

Vanmorgen was Marieke voor het eerst weer in de radiostudio. De kersverse moeder was op bezoek met zoontje Jip. “Dat je wachtwoord nog werkt”, begroette medepresentator Mattie Valk haar in de ochtendshow Mattie & Marieke. Gelukkig hoeven luisteraars niet heel lang meer te wachten tot Marieke écht terug is. Want vanaf volgende week maandag is ze weer elke ochtend te horen op de radio!

Zin in

Begin deze maand is Marieke begonnen met de opnames van het nieuwe spelprogramma Alles is Muziek, dat zij zal presenteren. Op Instagram liet ze toen al weten het ‘bitterzoet’ te vinden om na vier maanden zwangerschapsverlof weer te gaan werken. “Ik stond net even stil met Jip en hij keek zo de zon in en toen moest ik bijna een beetje huilen omdat ik dacht: dit was het dan, m’n zwangerschapsverlof… Maar zo gaat het ook gewoon, ik heb er ook zin in.”

Lees ook: Marieke Elsinga over weer aan het werk gaan:’Ik zie er niet tegenop’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld