Yolanthe tegen Channah: ‘Temptation is niet voor zwangere vrouwen’

Yolanthe Temptation Island Channah

Yolanthe reageerde gechoqueerd op het nieuws van deelneemster Channah

Temptation Island is een van de meest spraakmakende televisieseries van de afgelopen jaren. In elk seizoen gebeurt er wel íets waar de kijkers pal van achterover slaan. Ook dit seizoen lijkt geen uitzondering te zijn. Bij Temptation Island VIPS, waar vier celebrity koppels aan meedoen, werd gisteravond een bijzondere onthulling gedaan. Deelneemster Channah maakte bekend zwanger te zijn.

Haar onthulling maakte het misschien wel een van de heftigste afleveringen ooit.

Tweede kampvuur

Gisteravond was het tijd voor het tweede kampvuur van de vrouwen. Hierbij krijgen ze een aantal beelden van hun partners te zien, die niet altijd even leuk zijn. Het gaf Channah, maar ook haar vrouwelijke collega’s veel stof tot nadenken. “Vanbinnen ben ik mezelf aan het opvreten”, laat Pommeline bij het kampvuur na het zien van de beelden weten. Ook Shirley krijgt beelden te zien waar ze niet blij van wordt: “Wat een idioot”. Yasmin kan er kort en krachtig over zijn als ze de beelden van haar vriend Thomas heeft gezien. “Welke relatie? Hij is helemaal niets meer van mij”, zegt ze.

Onthulling Channah

Wanneer we dachten dat dit al heftig was, dropte Channah vlak voor vertrek van het kampvuur de bom en vraagt ze aan presentatrice Yolanthe of ze samen nog even kunnen blijven zitten. “Vlak voordat Quentin en ik hierheen kwamen zijn we erachter gekomen dat ik zwanger ben”, vertelt ze Yolanthe. “Ik ga tóch liever naar huis, omdat ik voor mezelf en de kleine wil zorgen.” Yolanthe reageert gechoqueerd. “Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen”, verklaart de presentatrice.

Reactie Yolanthe

Voor Channah is haar relatie met Quentin over. “Als ik dan beelden zie dat hij na drie dagen al iemands borsten vasthoudt, doet me dat echt veel pijn. Ik ben blij dat ik ben geweest, omdat ik de echte Quentin heb gezien”, zegt ze. Yolanthe bedenkt zich niet en komt naar de emotionele Channah zitten. “Meisje, hoe kun je dit nou doen? Hoe kun je meedoen aan zo’n test?”, vraagt ze zich verwonderd af. “Dat hij niet heeft gezegd: je bent zwanger, je bent mijn vrouwtje en je krijgt mijn kind, dit gaan we niet doen. Dit kan toch niet? Dit programma is allesbehalve goed voor een zwangere vrouw.” Channah lijkt het eens te zijn met de uitspraken van Yolanthe. “Ik wilde gewoon écht weten hoe Quentin in elkaar zit. En of hij in elke situatie voor mij door het vuur gaat. Ik ben erachter gekomen dat dat niet zo is.” In de aflevering van volgende week gaan we zien hoe Channah en Quentin het uitpraten bij het kampvuur.

Kritiek kijkers

Na de uitzending van gisteravond kreeg Channah ook bakken kritiek over haar heen van de kijkers. Ze maakte namelijk gisteren bekend dat zij en Quentin al van de zwangerschap af wisten vóórdat ze aan het programma meededen. Ze besloten ondanks de zwangerschap om toch mee te doen met de ultieme relatietest. In de voorgaande afleveringen was te zien hoe Channah rookte en alcohol dronk en dit schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Lees ook: Moeder wil dat 14-jarige dochter plastische chirurgie ondergaat omdat ‘lelijke mensen nergens komen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill, Videoland