Ruud de Wild openhartig over heftige media-aandacht voor relatie met Olcay

Ruud en Olcay

“We werden opgejaagd door de pers”

Heel Nederland leek even in de ban te zijn van de relatie van Olcay Gulsen en Ruud de Wild. De tortelduifjes kregen immers veel media-aandacht. Helaas maakte Ruud na een relatie van vier maanden op Instagram bekend dat de twee niet langer een stel zijn. Olcay reageerde al eerder op de breuk. Ruud vertelt nu over de intense media-aandacht die ze kregen.

“Al die aandacht voor haar en mij vond ik heel heftig”, vertelt de dj aan de Volkskrant.

Breuk

In juni maakte Ruud de Wild wereldkundig dat hij en Olcay uit elkaar zijn. De twee waren slechts vier maanden bij elkaar. Olcay en Ruud gingen onder andere uit elkaar, omdat de ex-vriend van Olcay, James, plotseling overleed. De 39-jarige onderneemster had tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten. “We werden opgejaagd door de pers, kregen amper tijd om samen iets op te bouwen en toen overleed haar ex. Voor allebei was het beter om rust te nemen, overzicht te krijgen”, verklaart Ruud.

Bijzondere band

Hoewel Ruud en Olcay niet meer door het leven gaan als stel, is de 50-jarige dj erg positief over zijn ex en heeft ze nog steeds een speciale plek in zijn leven. “Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden”, vertelt hij kort. Wel voegt de dj eraan toe dat Olcay een gevoel van ‘voor elkaar gaan’ bij hem aanwakkerde. “Ik voelde me veilig bij haar. Het lijkt me te gek om een relatie te hebben voor altijd, waarin je elkaar trouw bent en je onvoorwaardelijk geeft.”

Lees ook: Zo zien de twee kinderen van Britney Spears er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard