Zien: André Hazes gespot met Sarah van Soelen

André Sarah

De zanger laat er geen gras over groeien

Het liefdesleven van André Hazes houdt de gemoederen flink bezig. Vorige week werd bekend dat hij definitief een punt had gezet achter zijn verloving met Monique Westenberg. Waar de relatiebreuk voor Monique als een complete shock kwam, gaat André rap verder met zijn liefdesleventje. Hij is namelijk samen gespot met zijn mogelijke nieuwe liefde Sarah van Soelen. En het lijkt erop dat de twee het érg gezellig hebben samen. 

Relatiebreuk

Het is een schamele drie maanden geleden dat André op één knie ging voor zijn grote liefde Monique. De roze wolk waar zij op zaten sloeg al snel om in een donderslag bij heldere hemel. Volgens André kon hij zichzelf niet zijn bij Monique. “Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, zei de zanger over de relatiebreuk. “Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

Nieuwe relatie?

Tijdens alle ‘ups en downs’ werd André regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, vertelde de zanger ook. Hij zou vooral een heel goede band hebben opgebouwd met influencer Sarah van Soelen, de dochter van een goede vriend van André. Al snel klonken er geluiden dat de twee zelfs een relatie zouden hebben, maar hier was volgens de volkszanger niets van waar. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit”, zei hij wel.

Ik Gezellig samen

Hoewel de twee dus niet officieel samen zijn, hebben ze het wel héél gezellig samen. André en Sarah werden afgelopen week samen gespot, waar weekblad Story beelden van wist te scoren. “Zó laat Sarah André Hazes stralen na liefdesbreuk”, schrijft het weekblad erbij. En wij moeten toegeven: de twee zien er wel heel erg gelukkig uit samen.

Benieuwd naar de beelden? Je bekijkt ze HIER.

Lees ook: André Hazes: ‘Ik snap dat Bridget nu lacht, ik zou precies hetzelfde doen’

Bron: Story | Beeld: Videostill