Wat nou protocol? Meghan krijgt gewoon een tweede babyshower


Meghan Markle houdt een tweede babyshower

Normaal gesproken gaan babyshowers volledig tegen het koninklijke protocol in. Het zijn sowieso vrij Amerikaanse feestjes, dus daar doet het Britse koninklijk huis niet aan. Daar trekt Meghan zich niets van aan, dus haar (beroemde) vriendinnen organiseerden doodleuk een babyshower in New York, waar kosten noch moeite werden gespaard. Blijkbaar komt er nóg een babyshower aan, deze keer voor haar beste vrienden en familie. En dit feestje wordt op een wel heel bijzondere plek gehouden…

Meghan is over ongeveer een maand uitgerekend.

Babyshower

19 februari was Meghan in New York voor haar babyshower, die opgezet was door een aantal beroemde vriendinnen. Kosten noch moeite werden gespaard en er werd een extravagant feest opgezet met dure cadeaus. Die cadeaus opende Meghan overigens pas in Engeland, omdat ze die graag samen met haar man Harry wilde openen. Nu schijnt er nog een feest georganiseerd te worden voor de zwangere Meghan, deze keer voor haar familie en beste vrienden.

Locatie

Meghans initiële plan was om de babyshower gewoon thuis te houden, maar dan wel in het nieuwe optrekje van de Sussexjes: Frogmore Cottage. Helaas duurt de verbouwing langer dan verwacht en is hun huis nog niet helemaal gereed. Geen probleem, want de koninklijke familie heeft een andere locatie en niet de minste: Buckingham Palace. Onder andere Meghans moeder Doria Ragland en goede vriendin Victoria Beckham zullen aanwezig zijn, verder blijft het een intieme bijeenkomst met maar vijf of zes mensen. Wanneer de babyshower precies is, is nog niet bekend.

Protocol

Eerst werd gezegd dat een babyshower volstrekt tegen protocol was, maar Meghan heeft er dus gewoon twee! En als het in Buckingham Palace mag, dan zal de Koningin het toch niet zo erg vinden.

Lees ook: De reden waarom Kate Middeton niet bij Meghans babyshower was

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Daily Mail | Beeld: Videostill