Oeh la la: zo ziet Beverly Hills 90210-acteur Jason Priestley er nu uit

Jason Priestley

Jason Priestley speelde jarenlang de rol van Brandon Walsh in Beverly Hills 90210

We waren meteen verslaafd aan Beverly Hills 90210 toen we de serie voor het eerst in 1990 zagen. We leefden dan met name mee met de gebeurtenissen van de tweeling Brandon en Brenda Walsh. Helaas kwam er in 2000 een einde aan de serie en gingen de acteurs hun eigen weg. In al die tijd is er veel veranderd, zo ook voor Jason Priestley die de rol van Brandon voor zijn rekening nam.

Carrière

Voor zijn rol als Brandon in Beverly Hills 90210 sleepte Jason maar liefst twee Golden Globe-nominaties in de wacht. Hoewel hij zijn carrière begon als acteur, staat hij nu ook achter de camera. Zo werkte de inmiddels 51-jarige onder andere als director aan de series Van Helsing en Saving Hope. Inmiddels combineert Jason het acteren en produceren van series. Zo is hij momenteel in de serie Private Eyes te zien, en hij regisseerde ook een aantal afleveringen voor deze serie.

Privéleven

In de jaren 90 beleefde Jason een romance met BH 90210-tegenspeelsters Shannon Doherty (Brenda Walsh) en daarna Christine Elise (Emily Valentine). In 1999 wilde hij meer vastigheid en stapte hij in het huwelijksbootje met actrice Ashlee Petersen. Het huwelijk hield helaas niet lang stand, want een jaar later scheidden de twee van elkaar. Zes jaar later (2005) gaf de acteur het jawoord aan visagiste Naomi Lowde.

Bekijk hieronder hoe de acteur er nu uitziet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door jason_priestley (@jason_priestley)

Met Naomi kreeg Jason twee prachtige kinderen. Dochter Ava Veronica Priestley (14 jaar) en zoon Dashiell Orson Priestley (12 jaar). Vind jij dat de op hun vader lijken?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door jason_priestley (@jason_priestley)

Lees ook: Dit was de populairste serie in het jaar dat jij werd geboren

Bron: IMDB, AD | Beeld: Videostill