Herken jij hem nog? Zo ziet Lizzie McGuire-hunk Ethan er nu uit

Ethan

Clayton Snyder vertolkte de rol van Ethan in Lizzie McGuire

Het is inmiddels negentien jaar (!) geleden dat de allereerste aflevering van Lizzie McGuire op de buis verscheen. In de razendpopulaire tienerserie draaide het allemaal om het lief en leed van Lizzie en haar vrienden en familie. Toch zaten we ook weer aan de buis gekluisterd als crush Ethan in beeld kwam. Hoe gaat het nu met de inmiddels 32-jarige acteur?

Ethan Craft

Clayton Snyder was pas veertien jaar toen hij zijn acteerdebuut maakte in Lizzie McGuire. Clayton nam de rol van hunk Ethan voor zijn rekening en deed dit van 2001 tot 2004. Ook was hij te zien in The Lizzie McGuire Movie. Toen de hitserie stopte, ging Ethan niet meteen verder met acteren. Hij koos een ander pad en ging studeren. Hij zat op de Pepperdine University in Los Angeles en speelde daarnaast ook van 2006 tot 2009 professioneel waterpolo.

Acteren oppakken

In 2010 leek het er even op dat Clayton het acteren weer oppakte en had hij een kleine rol in een musical. Daar bleef het een paar jaar bij, tot 2014. Vanaf 2014 had Clayton een paar gastrollen in series. Een paar jaar daarna kreeg hij een paar vaste rollen in series als Monday’s en New Dogs, Old Tricks. Ook wordt er gewerkt aan een nieuwe Lizzie McGuire-serie. Clayton zal ook in een van deze afleveringen te zien zijn. Helaas is nog niet bekend wanneer de Lizzie McGuire-serie klaar is.

Privéleven

In de liefde lijkt Clayton niks te klagen te hebben. De acteur is al jaren samen met actrice Allegra Edwards. De twee verloofden zich eind november 2019. Wanneer de tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen, is onbekend.

Lees ook: Benieuwd naar de broer van Yolanthe? Zo ziet Xavier Cabau eruit

Bron: IMDB, Grazia, People | Beeld: Videostill Lizzie McGuire