Dit wil je: tafelhaard van de Action voor een prikkie

Tuinhaard

Perfect voor zomeravonden!

De zomer komt er dan toch echt ein-de-lijk aan. Na lang wachten, druilerige regendagen en een fris temperatuurtje zijn die zonnige, warme dagen toch écht in zicht. Wij kunnen niet wachten tot de lange zomeravonden! Heerlijk met een wijntje tot ’s avonds laat genieten in de tuin. Enne, de Action heeft daar een perfect item voor.

Tafelhaard

In de folder kun je deze week namelijk deze prachtige tafelhaard spotten. Ideaal voor de lange zomeravonden, want hij zorgt voor een gezellig sfeertje. Ook houdt hij je warm als het tóch een iets koudere avond is en geeft het ook nog eens een sfeervol licht. Zo willen wij de zomeravonden wel doorbrengen!

Tafelhaard Action

Beeld: Action

De moderne tafelhaard werkt op bio-ethanol en heeft een brandtijd van een uurtje. Je zet hem op je tuintafel – of op de grond, dat kan ook – en je geniet van een sfeervol licht tijdens de warme zomeravonden in je tuin. De haard is rechthoekig, gemaakt van staal en heeft twee glazen panelen aan de zijkant. Geen zorgen dus dat-ie onveilig is, het vuur blijft door de glazen panelen in het haardje. De haard is lekker klein van formaat, namelijk 35 x 18 x 14 cm. Zo past hij niet alleen op je eettafel, maar ook prima op een bijzettafeltje.

Goed voor de portemonnee

Een prachtig luxe item voor een koopje. Hij kost namelijk maar € 39,95 – en dat is niet te zien! Wij snappen dat je voor deze prijs én de looks direct naar de winkel wilt rennen, maar wacht maar even. De tafelhaard is namelijk alleen online te bestellen. De weersverwachtingen zien er voor volgende week goed uit, dus hup, bestellen maar!

Lees ook: dankzij dit middeltje van de Action zijn schurende bovenbenen verleden tijd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Action | Beeld: Action