Dit wondermiddel is hét nieuwe beautyproduct onder de beroemdheden

beautyproduct Egytian Magic

De grootste beroemdheden zweren bij dit beautyproduct

Voor vrouwen is het nog niet zo gemakkelijk om het perfecte beautyproduct te vinden. Of het nu gaat om de perfecte dagcrème, make-up of haarproduct, het kan soms jaren duren om de juiste te vinden. Zo zou je dit bijzondere beautyproduct waar de sterren bij zweren zo voorbij lopen in de drogisterij, maar als het echt zo goed schijnt te werken als gespeculeerd wordt, dan hebben we er een nieuw wondermiddel bij op de wereld.

Het beautyproduct waar het hier om gaat is een potje Egyptian Magic, een crème die werkelijk goed zou werken voor alles!

Egyptian Magic

Egyptian Magic is een doodnormaal potje, waar wij in de winkel zo voorbij zouden lopen. Toch zou deze crème wonderen moeten verrichten. Het wordt gebruikt als hydraterende gezichtscrème, oogcrème, lippenbalsem, bodycrème en als middel tegen pluizend haar. Niet alleen dat, maar de crème belooft ook een helende werking te hebben tegen irritaties, eczeem en kan het littekens verminderen. Eén en al magie in je potje zou je zeggen, toch?

Beroemdheden

De formule die voor deze crème gebruikt wordt is afkomstig van een crème dat werd terug gevonden in een van de oude Egyptische graven. Online stikt het van de lovende woorden van beroemdheden en visagisten die zweren bij dit beautyproduct. Zo draagt actrice Eva Mendes altijd een potje mee in haar handtas en neemt Cameron Diaz het wondermiddel altijd mee naar het strand om haar huid te hydrateren. Ook tijdens de Fashionweek werd dit middel veelal gebruikt om de modellen te voorzien van een perzik zacht huidje.

100 procent natuurlijk

Maar waar is dit beautyproduct nu precies van gemaakt? Ook hier is online veel over te vinden. Zo staat op de website van Egyptian Magic beschreven dat het product bestaat uit 100 procent natuurlijk ingrediënten. Zo bevat het een mix van bijenwas, olijfolie, bijenpollen, royal jelly en propolis (gemaakt door honingbijen). Daarnaast bevat de crème ook het cruelty free logo, wat betekent dat de crème niet op dieren getest is. Gelukkig kun je dit magische potje ook gewoon in Nederland bestellen via deze website. Eén kleiner potje Egyptian Magic kost €28,95.

Lees ook: Knoflook in potje met nagellak doen zorgt voor dit effect

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AndC, Egyptian Magic | Beeld: Videostill