Dit is de grootste opbergfout die je kunt maken met je beha

Je sexy beha zal er niet sexier op worden

Borsten komen in alle soorten en maten en datzelfde geldt voor je beha. Een dergelijke bustehouder kost vaak wel wat en bovendien is het best een opgave om er een te vinden die perfect zit. Als je die dan hebt gevonden, wil je dat die zo lang mogelijk meegaat en mooi blijft. Maar helaas blijft je het minder lang mooi als je die verkeerd opbergt.

Veel vrouwen bergen hun beha op deze onjuiste manier op.

Opvouwen

Een euvel waar veel mensen tegenaan lopen is dat er niet genoeg ruimte in de kast is. Men gaat dus maar creatief om met het opbergen van dingen. Sokken worden opgerold, onderbroeken worden opgepropt en beha’s worden opgevouwen. Dat laatste is nu net iets wat je niet moet doen. Het dubbelvouwen van dit kledingstuk lijkt zo’n handige manier, de cups passen namelijk best prima in elkaar, maar hiermee verpest je de vorm juist.

Krul

Wanneer je je beha dubbelvouwt en de ene cup onder de andere cup verschuil gaat, wordt de beha op een verkeerde manier opgerekt. De bovenkant van de cups kunnen hierdoor naar buiten krullen. Wanneer je de beha hierna aantrekt, zal de krullende rand door je t-shirt te zien zijn, met name wanneer je een strak shirt draagt en dat oogt niet zo mooi. 

Lees ook: Is het echt zo slecht om in je beha te slapen?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Pixabay