Elaine krijgt indrukwekkende makeover: ‘Dit is precies wat ik nodig had’

makeover

Ze kreeg de makeover als cadeau van haar dochters

De Amerikaanse Elaine is net zestig geworden en dat moet – en dan met name van haar dochters – gevierd worden met iets speciaals. Ze besluiten hun moeder dan ook mee te nemen naar visagist Christopher Hopkins, ook wel bekend als The Makeover Guy, voor een indrukwekkende metamorfose. 

Verjaardagscadeau

“Dit is een verjaardagscadeau van mijn dochters”, vertelt Elaine over de reden waarom ze een makeover wil. “Ik ben net verhuisd naar een nieuwe stad. Ik zie de metamorfose als een nieuw begin in deze nieuwe omgeving.” Elaine geeft vervolgens aan dat ze een frisse look wil die ze makkelijk kan onderhouden. 

Nieuwe look

Christopher geeft gehoor aan het verzoek van Elaine en het resultaat mag er zijn! De visagist heeft niet alleen de schaar in de lange lokken van Elaine gezet, maar heeft de brunette ook een permanent gegeven. Bovendien heeft hij wat make-up bij haar opgedaan, waardoor ze er nog mooier uitziet. “Ik ben er zo blij mee. Dit is precies wat ik nodig had”, vertelt de vrouw enthousiast. 

Benieuwd naar hoe de vrouw er nu uitziet en hoe haar dochters reageren op haar nieuwe uiterlijk? Bekijk het in de video hieronder. 

Lees ook: Deze vrouw is compleet onder de indruk van haar nieuwe uiterlijk na metamorfose

Bron: Makeover Guy | Beeld: Videostill