Dit is de favoriete foundation van NikkieTutorials en hij kost slechts 13 euro!

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager deelt haar favoriete producten van 2018

Nikkie de Jager is de op drie na grootste beauty-vlogger in de wereld. Ze heeft bijna 9 miljoen abonnees en maakte zelfs Kim Kardashian op. De 24-jarige visagiste weet duidelijk precies wat ze doet. Dus als zij besluit om aan de wereld te onthullen wat haar favoriete beauty-producten zijn, kun je maar beter opletten. Wij pakken er meteen pen en papier bij!

Het kan een eindeloze zoektocht zijn om de juiste beauty-producten te vinden.

Foundation

De perfecte foundation is bijna net zo moeilijk te vinden als de onverwoestbare panty. Geen beginnen aan! Denk je dat je eindelijk de goede kleur hebt gevonden, kom je er thuis achter dat hij totaal niet dekt en dat je huid er een rare oranje gloed van krijgt. Zo belandt dat potje weer in kast, bij de andere miskopen. Zonde!

13 euro

Gelukkig weet Nikkie precies wat de beste foundation is. Ze verklapt dat haar favoriet van het afgelopen jaar 13 euro kost. ”Dit is een fantastische, betaalbare en volledig dekkende droom”, zo zegt ze over het product. Om even in Nikkie’s termen te blijven: als je net als zij verslaafd bent aan een flawless, full coverage face, dan is dit waarschijnlijk ook jouw nieuwe favoriete foundation. Het gaat om de Milani Conceal + Perfect 2 in 1 foundation. En goed nieuws, want hij is ook in Nederland verkrijgbaar!

Nikkie

De 24-jarige visagiste gebruikt zelf de kleur light. ”De foundation blijft zitten als een huis. Als ik dit ’s ochtends aanbreng en overdag af en toe met poeder bijwerk, zie ik er ’s avonds nog steeds flawless uit”, aldus een enthousiaste Nikkie.

Lees ook: Nikkie de Jager heeft een nieuwe relatie en zo ziet haar vlam eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour | | Beeld: Videostill Youtube