Dit meisje laat haar gezicht zonder make-up zien en legt iedereen het zwijgen op

Dit meisje heeft een sterke boodschap

Met make-up kun je een hoop verdoezelen. Velen van ons maken zich daarom graag elke dag op, maar dat is helemaal niet nodig. Juist de imperfecties sieren het gezicht. Niet iedereen hoeft er hetzelfde uit te zien. En of je nou een wijnvlek, puistje of moedervlek op je gezicht hebt zitten, own it! Het is wie je bent en je mag er trots op zijn, vond ook de Amerikaanse Hailey Wait. 

Hailey heeft al heel wat jaren last van acné.

Acné
Toen Hailey zeventien jaar oud was kreeg ze acné. Op school werd ze er enorm mee gepest. De kinderen noemden haar ‘pizzagezicht’, lachten haar uit en zeiden dat ‘iemand met zoveel acné het niet verdiende om te leven’. Ze verdoezelde de puistjes eerder altijd met een flinke laag make-up, maar daar is ze klaar mee. Ze was moe van het verbergen en altijd maar perfect willen ogen. Ze plaatste een paar foto’s waarop haar acné zichtbaar was met de tekst: “Acné maakt je niet lelijk, een hart gevuld met haat wel”.

Dankbaar
Sinds ze opener is over haar huidprobleem ziet ze dat veel meisjes naar haar toe komen met hun verhalen. “Het raakt me en ik ben zo dankbaar dat ik gesteund wordt door zulke lieve en oprechte mensen”. Over de mensen die negatief op haar foto’s reageren zegt ze: “Ik probeer ze te negeren. Het helpt dat ik weet dat deze mensen vaak zelf heel onzeker zijn en dit op jou afreageren. Het is daarbij ook nog eens heel oppervlakkig om iemand te beoordelen op zijn of haar uiterlijk.” Wij vinden haar prachtig!

Een bericht gedeeld door Hailey Wait 🌙 (@pigss) op

Een bericht gedeeld door Hailey Wait 🌙 (@pigss) op

Lees ook: Model in de dop: dít meisje wordt nu al het mooiste meisje ter wereld genoemd

Dit bericht bewaren? pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Instagram