Dankzij dit product dat je al in huis hebt draag je hakken zonder pijn

hakken

Hakken dragen is nu geen probleem meer voor jou!

Hakken: ze zijn een lust voor het oog, maar een crime voor je voeten. Het gevoel van opluchting dat we voelen als we die schoenen eindelijk weer van onze voeten mogen laten glijden zegt genoeg. Toch trekken we ze steeds weer aan en daarom moesten we een manier vinden om het leed wat te verzachten en dat is gelukt!

Leukoplast

Het handige product waar we het over hebben in de titel is een rolletje leukoplast. Deze handige huidskleurige tape is geweldig om je voeten te ontzien. Normaal gebruik je het als hechtpleister, zodat je pleister goed blijft zitten. Maar dit keer doe je het anders… Je kunt het namelijk ook gebruiken als ‘beschermlaagje’ voor je voeten wanneer je hakken draagt. Mocht je dit niet in huis hebben, dan werkt fashiontape of sporttape ook goed.

Trucje

Hoe het werkt? Het is heel simpel. Wikkel een stukje tape om je derde en vierde teen (gesteld vanaf de grote teen). Plak de tenen aan elkaar vast. Juist de zenuw in die tenen zorgen voor de pijn in je voeten en als je ze samen plakt heb je hier geen last meer van. Zo kom jij pijnvrij de dag door! Tadaaa, thank us later!

Lees ook: Last van je voeten na een dag op hoge hakken? Zo kom je van de pijn af!

Bron: Marie Claire | Beeld: pxhere