Huh? Die ‘lelijke’ Crocs hebben een make-over gehad, je herkent ze niet meer terug!

Crocs

Crocs zien er nu totaal anders uit!

Een schoen die we niet meer uit de Nederlandse samenleving kunnen wegdenken: Crocs. Het halve ziekenhuis en op de camping lopen mensen op deze vrolijke rubberen schoentjes. Niet alleen zijn ze comfortabel en licht, maar ze worden ook nog een van het antibacteriële materiaal Croslite gemaakt waardoor schimmels en zweetvoeten geen kans krijgen.

Maar na een make-over herken je de bekende Crocs bijna niet meer terug.

Balenciaga
Het bekende modemerk Balenciaga heeft waarschijnlijk gedacht dat deze simpele schoenen wel een metamorfose konden gebruiken. Ze hebben de herkenbare klompvorm en het bandje aan de achterkant van de Croc intact gelaten, ook het bijzondere materiaal van deze schoen blijft soortgelijk. De grootste verrassing van deze metamorfose? De mega hoge plateauzolen!

balenciaga crocs

Paris Fashion Week
Modehuis Balenciaga presenteerde deze bijzondere schoenen tijdens de Paris Fashion Week. Er wordt door het modemerk verwacht dat we de schoenen volgend najaar regelmatig zullen terug zien in het straatbeeld. Wat denken jullie? Zien jullie jezelf al lopen op deze super hoge plateauzolen-variant van Crocs?

balenciaga crocs

Lees ook: Rara wie is het: herken jij de bekende presentatrice op deze schattige jeugdfoto?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: ANITH