Roxeanne Hazes ziet halfzus na jaren weer

Roxeanne

Er is eindelijk weer verzoening tussen Roxeanne en haar halfzus

Roxeanne Hazes en André Hazes hebben nog een halfzus en halfbroer waarvan eigenlijk bijna niemand weet. Roxeanne ziet haar broer en zus bijna nooit, maar heeft haar halfzus Nathalie onlangs voor het eerst sinds jaren weer gezien. 

Eerdere vrouwen

André Hazes (senior) was voor zijn huwelijk met Rachel getrouwd met Annie Dijkstra. Zij kregen samen dochter Nathalie. Twee jaar nadat André en Annie uit elkaar gingen trouwde hij met Ellen Wolf, waarna zij samen zoon Melvin kregen. Hoewel Melvin vooral buiten de spotlights blijft, zien we wel regelmatig kiekjes van Nathalie voorbijkomen. Nathalie is inmiddels naar Spanje verhuisd en heeft daar haar eigen café.

Verzoening

Nathalie deed meerdere pogingen tot verzoening met haar zusje Roxeanne en deze werden uiteindelijk met enige twijfel beantwoord door de zangeres. “Ik ben blij dat ze het heeft volgehouden”, vertelt Roxeanne tegenover Story. “Ik kreeg vorige maand een berichtje van Nathalie. Daar heb ik gelijk op gereageerd. Ik vond dat het ook maar eens moest gebeuren. We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien en gesproken. De laatste keer was bij de crematie van onze vader.”

Spannend

Rox vertelt dat de twee het hebben uitgepraat. “In het begin van het gesprek voelde het spannend en was ik best wel nerveus. Je hoopt dat zo’n ontmoeting net zo leuk wordt als hoe je het in je hoofd hebt. Maar dat is het zeker geweest”, vertelt ze. De gesprekken tussen Roxeanne en Nathalie waren weer als vanouds. “Het is fijn om ook vanuit haar perspectief verhalen over papa te horen. We hebben heerlijk in het zonnetje gesproken over Fender. Maar ook over haar zoon, Duncan , die alweer een grote jongen is. Het voelde meteen goed en vertrouwd.”

Media

Ook Nathalie is blij haar zusje eindelijk weer gesproken te hebben. “Je kunt je wel voorstellen hoe gelukkig ik ben dat we elkaar weer spreken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren bewust uit de media gehouden. Maar ik heb ondertussen wel mijn best gedaan om contact te krijgen met mijn halfbroer- en zus. Dat dit nu is gelukt met Rox, is meer dan geweldig. We gaan het uitbouwen tot iets moois.”

Lees ook: Even loeren: zo zag Rachel Hazes er vroeger uit

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress