Hot or not: sokken in sandalen keren deze zomer terug

sokken sandalen

Deze veel gehate combinatie kun je deze zomer prima dragen

Nu het einde van het coronatijdperk eindelijk in zicht is, maken de joggingpakken in onze kledingkast plaats maken voor items als blazers en zomerjurkjes. Maar dit wil niet zeggen dat we deze zomer geen comfortabele items meer gaan dragen. Zo maken – ja, echt – de sokken in sandalen deze zomer een heuse comeback.

Stijlloos

Jarenlang werd deze combinatie als ‘stijlloos’ gezien, maar door designers als Prada, Dior en Gucci is het sinds vorig jaar een dikke hit. En ook deze zomer ga je de trend weer veel zien. Eerlijk toegegeven: het is de perfecte oplossing voor het wisselvallige weer in Nederland.

Stylen

Wist je trouwens dat je sokkenkeuze invloed heeft op hoe jij je voelt, denkt en gedraagt? Zo blijkt uit een studie van de Northwestern University, geleid door sociopsycholoog Adam Galinsky. Je zou met ‘gekke’ sokken laten zien dat je zelfverzekerd en uniek bent, wat weer voordelig zou zijn voor je succes. Dompel je voeten onder in de trend en ga voor atletische sokken, neutrale tinten of pak juist uit met felle kleuren, kant en franjes. De opties zijn in ieder geval eindeloos, waardoor het vinden van het juiste paar makkelijker is dan je denkt. Ga jij deze trend dragen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Lees ook: Hot or not: Crocs en Balenciaga komen met Crocs-stiletto

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram