De items van dit kledingmerk zijn hebberigmakend

Wil je hebben!

We komen allemaal graag goed voor de dag. Mooie kleding kun je natuurlijk bij ontzettend veel adresjes kopen, maar ook bij Fabienne Chapot ben je aan het juiste adres. Wij geven je een aantal redenen waarom je de kledingstukken van dit label wilt shoppen. 

Een groot assortiment

Van shirts tot broeken en van blouses tot rokken en jurkjes. Bij Fabienne Chapot kun je allerlei soorten kleding shoppen en het assortiment is ook nog eens heel groot. Maar maak je geen zorgen, ondanks het grote assortiment is het niet overweldigend. (Online) shoppen blijft dus leuk.

Voor ieder wat wils

In de collecties van Fabienne Chapot vind je veel kleuren en bloementjes. Superleuk voor de mensen met een vrolijke stijl. Denk aan blousejes met vlinder- en bloemetjesprint of aan cardigans in opvallende kleuren. Of denk aan ruches, knoopstrikken, en kleine en grote knopen. Houd je echter meer van de rustige printjes en neutrale kleuren? Ook dan kun je mooie items kopen. Het label heeft ook veel kledingstukken in witte, crème en zwarte kleuren zonder drukke prints.

Het zit lekker

Ook niet onbelangrijk: kleding moet lekker zitten. Gelukkig ben je ook daarvoor bij Fabienne Chapot aan het juiste adres. De kleding wordt voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen als linnen, katoen, wol (maar niet de kriebelvariant) en blends met synthetische stoffen.

Volgens de trends

Terwijl je over een marktje liep heb je vast weleens gedacht: goh, de kleding die ze hier verkopen zijn niet helemaal van deze tijd. Bij Fabienne Chapot zul je dat niet zo snel denken. Het label gaat met de tijd mee en je kunt kleding volgens de nieuwste trends bij het merk shoppen – als het merk dan al niet de trendsetter is.

Accessoires

Een outfit is natuurlijk niet af zonder de juiste accessoires. En bingo, ook bij Fabienne Chapot kun je mooie accessoires voor bij jouw outfit kopen. Schoenen, tassen en ceinturen maken standaard een onderdeel uit van de collecties van het label.

Aanbiedingen

Niet elke portemonnee is natuurlijk zo rijkelijk bedeeld dat je er alles mee kunt kopen wat je wilt. Aan goede kleding hangt natuurlijk een prijskaartje. Maar maak je geen zorgen, de kleding van Fabienne Chapot is regelmatig in de aanbieding!

Beeld: Polina Tankilevitch