Dit zijn de 5 meest gemaakte kledingfouten die ons ouder doen lijken

kledingfouten ouder

Deze kledingfouten zijn al snel gemaakt

Met de kleding die we dragen kunnen ons onderscheiden van anderen. We willen ons mooi, comfortabel en stralend voelen in de kleding die we dragen. Daarom kiezen we vaak bewust voor kleding die juist de sterke kanten van onszelf benadrukt. Maar heb je er ooit over nagedacht dat sommige kledingfouten ons juist ouder kunnen laten lijken? 

Dit zijn de vijf meest gemaakte kledingfouten die ons ouder doen lijken.

5. Verkeerde kleur

Een verkeerde kleur kleding die bijvoorbeeld niet past bij je huid, haar of ogen kan er al snel voor zorgen dat je er vermoeider en grauwer uit ziet. Weet welke kleuren er bij jou passen en je zal er stralender, jeugdiger en frisser uit zien. Om te testen welke kleuren goed bij je staan kun je de spiegeltruc toepassen. Ga voor de spiegel staan en houdt verschillende kleding als een sjaal voor je. Zo zie je vrijwel direct welke kleur je wel én welke kleuren niet goed bij je passen. Blijf deze truc toepassen naarmate je ouder wordt, omdat je huid- en haarkleur door de jaren heen ook veranderen.

4. Zwarte kleding

Een onmisbare kleur in de kledingkast van bijna elke vrouw: zwart. Het is de perfecte kleur om je slanker te laten lijken en het is een kleur die voor veel verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Toch is het goed om te weten dat, naarmate je ouder wordt, zwart een sterk contrast kan vormen met je huid. De kleur legt de nadruk op rimpels en donkere kringen onder je ogen en kin. Kan je toch niet zonder je zwarte kleding? Combineer je zwarte kleding dan met een kleurrijke sjaal of ketting om het contrast te doorbreken.

Benieuwd naar de top drie van de meest gemaakte kledingfouten van vrouwen waardoor je juist ouder lijkt? Lees snel verder op de volgende pagina!

Pagina 1/2