Wil je een prachtige bos krullen? Gebruik een paar sokken!

krullen sokken
Aan deze methode komt geen krul- of stijltang te pas

We zien de grootste Hollywoodsterren vaak met een prachtige glamourcoupe rondlopen. Dat willen wij ook! Maar het liefst zijn we hier niet te veel tijd aan kwijt. Gelukkig hebben we een hele simpele manier gevonden om je haar te krullen zónder dat je je haar beschadigt met hitte. Het enige dat je nodig hebt? Een aantal sokken uit je sokkenlade!

Ruil je krultang in voor een paar sokken en je creëert dezelfde prachtige krullen!

Krulmethode

Door je haar regelmatig te krullen of te stijlen met een apparaat beschadig je je haar, waardoor het droog en pluizig kan worden. Zonde! Er zijn een hoop andere manieren om je haar te stylen zonder deze apparaten te gebruiken. Zo ook deze manier, waarbij deze beautyvlogger een paar sokken gebruikt om haar haren te krullen. En het resultaat? Dat ziet er echt fantastisch uit!

Dit moet je doen

Beautyvlogger Makeba legt in haar video uit hoe ze prachtige krullen in haar haar krijgt. Voor deze methode heb je een paar sokken nodig (een stuk of vier) en wat schuifspeldjes. Verdeel je haar in een middenscheiding en pak aan de voorzijde een sectie haar. Draai je haar om het midden van de sok heen en rol deze op tot aan je oor. Knoop de beide uiteinden van de sok bovenlangs in een lichte knoop. Herhaal dit met de andere secties van je haar. Schuif wat schuifspeldjes in je haar om de geknoopte sokken uit je gezicht te halen. Ga vervolgens een nacht slapen, verwijder ’s ochtends de sokken uit je haar en je zal de dag beginnen met een bos prachtige krullen!

Benieuwd naar de volledige uitleg? Bekijk dan de onderstaande video:

Lees ook: Hierdoor vallen wimpers uit en zo voorkom je dat

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Marie Claire | Beeld: Unsplash