Híer scoor je alleen vanavond een beautybox bomvol producten voor bijna niets

Make-up

Wij zitten klaar!

Ben je op zoek naar een voordelige manier om je beautycollectie uit te breiden of om nieuwe producten te proberen? Dan is de Beauty Innovatiebox van Kruidvat een fantastische kans die je niet wilt missen. De beautybox zit vol met goodies, voor bijna niets. Alleen op woensdagavond 10 april kun je de box bemachtigen, zorg er dus voor dat je vanavond klaar zit!

Koopavond

Steeds vaker heeft Kruidvat op de woensdagavond een online koopavond. Wij van de redactie van Dingen voor Vrouwen zitten dan ook regelmatig klaar om de beste deals te scoren. Je vindt op de website van de drogist namelijk écht leuke en voordelige acties. Zo ook deze week:

Beauty Innovatiebox

Bij Kruidvat kun je deze week de Beauty Innovatiebox halen. De box heeft een waarde van € 141,32 en je scoort ‘m slechts voor € 19,99. Daarnaast krijg je er ook nog de Rimmel Lash Accelerator mascara bij met een waarde van € 15,99. En als je het nou bekijkt op de girl math manier – een term waarmee we uitgaven op een creatieve manier rechtvaardigen – dan scoor je dus een box vol producten voor maar € 4.

Wat de inhoud van het pakket is, houdt Kruidvat nog even geheim. Zelfs als er producten tussen zitten die je zelf normaal niet zou kopen, is het alsnog een goede aanbieding. Want de producten die je zelf niet gebruikt kun je natuurlijk ook altijd nog cadeau geven aan iemand.

Mysterybox

Kruidvat heeft eens eerder een mysterybox gelanceerd, namelijk de Super Size Deals! tijdens de welbekende Black Friday. Deze box kostte toen €15 en leek een stuk kleiner dan die we nu in de folder van Kruidvat kunnen zien. Wat er toen precies in de box zat, kun je in onderstaande video zien.

@makemeblushnl Part 2 – Kruidvat Supersize Beauty Mystery Box Unboxing #kruidvat #mysterybox #blackfriday ♬ original sound – Daniëlle 🤍

Wij zitten in ieder geval al te speculeren wat er deze keer in de box kan zitten. Zouden het alleen make-up producten zijn, of kunnen we ook haarproducten in de box vinden? Wat het ook is, wij zitten vanavond klaar om de box te scoren. Alleen vandaag scoor je de box online bij Kruidvat tussen 18:00 en 24:00.

Lees ook: De ideale lichaamsverzorgingsroutine: tips voor een stralende huid

Bron: Kruidvat | Beeld: TikTok @makemeblushnl