Nooit meer twijfelen over de kleur: déze nagellak past het beste bij jouw sterrenbeeld!

nagellak

Jouw sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt

Het is altijd lastig wanneer je weer in de nagelsalon of zelf je nagels een manicure geeft; welke nagellak kleur zal ik nu weer eens gebruiken? Keuze genoeg, maar past deze kleur ook wel écht bij jou? Daar hoef je vanaf nu niet meer over te twijfelen want dit zijn de nagellakkleuren die het beste bij jouw sterrenbeeld passen!

Vanaf nu nooit meer twijfels over welke nagellakkleur je moet kiezen.

Steenbok
22 december tot 19 januari
Nagellak kleur: nude

De perfecte kleur voor de traditionele en serieuze Steenbok zijn de nude kleuren met een warme, blushy ondertoon. Ook mooi meegenomen: de kleur zorgt voor de illusie dat je lange, elegante vingers hebt. Dit sluit mooi aan op jouw luxueuze smaak.

Waterman
20 januari tot 18 februari
Nagellak kleur: koraal of oranje

De gezellige Waterman houdt er wel van om te experimenteren met excentrieke en volledig gekke kleuren. Met de levendige kleuren van koraal en oranje geef je direct een boodschap af die je graag wilt uitstralen: “Ik ben een onafhankelijk persoon, deal with it!

Vissen
19 februari tot 20 maart
Nagellak kleur: petrol blauw

Met sterrenbeeld Vissen ben je complex, emotioneel en verander je steeds van gedachten. Je vermogen om de ‘eb en vloed van het leven’ aan te kunnen is waarom je een kleur met veel glans nodig hebt die glinstert en zich aanpast aan het licht. Eigenlijk precies zo als je altijd veranderende humeur.

Ram
21 maart tot 19 april
Nagellak kleur: koper

De energievolle Ram is erg zelfbewust, durft veel en is een echte romanticus. Jouw perfecte nagellakkleur is een krachtige metallic lak die door niemand onopgemerkt blijft.

Stier
20 april tot 20 mei
Nagellak kleur: bruin

Op haar beste momenten is een Stier aards, sensueel, decadent en misschien zelfs wel een beetje genotzuchtig. Als jij je helemaal kunt vinden in deze beschrijving dan past een nagellakkleur die eruit ziet om op te eten, zoals een heerlijke doos chocoladetruffels, echt bij jou.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Nagellak kleur: parelmoer 

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn nieuwsgierig en ruimdenkend van aard. Je bent een rasechte optimist en weet altijd goed de verbanden te leggen tussen ideeën en mensen. Magische, parelachtige tinten die het licht reflecteren tonen jouw glinsterende en lichtgevende karakter.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Nagellak kleur: donkerpaars 

Kreeften hebben een rijke emotionele wereld en hunkeren naar stabiliteit en comfort. Een diepe, mysterieuze, donkerpaarse kleur die doet denken aan de donkere kleur van viooltjes zijn voor jou rustgevend, vredig en geven je een verfijnde uitstraling.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Nagellak kleur: vurig rood

De vrouw met het sterrenbeeld Leeuw hunkert naar creativiteit, passie en kan soms wat over-the-top dramatisch zijn. Bij de kleur vurig rood zou je misschien denken dat dit een klassieke keuze is, maar juist met deze kleur heb je de kans om een van de nieuwste trends van het seizoen te proberen: parelmoer Pinot.

Maagd
23 augustus tot 22 september
Nagellak kleur: licht roze

De Maagd is een beetje verlegen, ietwat introvert en heel mysterieus. Ze zorgen ervoor dat hun integriteit en morele code ontwikkeld wordt en weten deze te beschermen. Jouw zoete en doordachte karakter verdient een lichte, pure tint als licht roze.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Nagellak kleur: taupe

Diplomaten in hart en nieren zijn de Weegschalen. Jij wilt overal aanwezig zijn en weet wanneer je een compromis moet sluiten. Een koele taupe-tint is net zo chic en draagbaar als elke neutrale tint, maar weet precies de juiste afweging tussen zwart en wit te vinden.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Nagellak kleur: bordeaux rood

Krachtig, fel en intens, dat zijn de echte Schorpioenen. Ze zijn vindingrijke reizigers en niet bang voor wat avontuur en mysterie zo nu en dan. Donkere en inktzwarte tinten werken het beste voor dit onverschrokken sterrenbeeld, dat net zo zelfverzekerd kampeert in de wildernis dan dat ze aan het feesten is op Ibiza.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Nagellak kleur: mintgroen 

De gemakkelijke Boogschutter benadert het goede, het slechte en het lelijke van het leven met gratie, humor en vrijgevigheid. Uitnodigende en zachte tinten zoals romige pastelkleuren passen perfect bij de Boogschutter.

Dit vind je misschien ook leuk: Dit zijn de drie slimste sterrenbeelden, staat die van jou ertussen?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Pure Wow | Beeld: Unsplash