Met deze middeltjes uit je keukenkastje verwijder je mee-eters

mee eters middeltje

Deze middeltjes heb je waarschijnlijk al in je keukenkastje staan

Mee-eters: we hebben ze bijna allemaal. Ben jij een fanatieke uitdrukker? Dan kun je daar maar beter mee stoppen. De bacteriën aan je handen doen weinig goeds voor de hardnekkige zwarte mee-eters op je neus. Met een aantal handige middeltjes doe je je huid een groter plezier. En wist je dat je deze middeltjes al in je keukenkastje hebt staan? 

1. Baksoda met water

Je verwacht het niet, maar baksoda is een middeltje dat de huid neutraliseert. Het werkt als het ware als een exfoliant – een middel dat vuil, olie en dode huidcellen uit de huid verwijdert. Meng twee eetlepels baksoda met twee eetlepels water en smeer dit op de plekken met mee-eters. Spoel vervolgens af met warm water en smeer je gezicht in met een hydraterende crème. Herhaal dit twee of drie keer per week. Geloof ons: dit is een wondermiddeltje.

2. Bruine suiker, honing en citroensap

Bovenstaande ingrediënten vormen samen een heuse peeling voor je gezicht. Je gooit simpelweg een eetlepel bruine suiker, twee eetlepels citroensap en een eetlepel honing door elkaar. Smeer dit vervolgens met ronddraaiende bewegingen op je gezicht. Let op: doe dit voorzichtig, aangezien de suiker je huid kan beschadigen. Spoel vervolgens af en smeer je gezicht in met een voedend masker. Wedden dat je gezicht zijdezacht aanvoelt?

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2