Waarom iedereen het over déze trouwoutfit heeft…

trouwoutfit

Wij snappen wel waarom

Wanneer je in het huwelijksbootje stapt, wil je uiteraard wel appetijtelijk voor de dag komen. De een hult zich in een traditionele, witte trouwjurk, een ander draagt een gewaagde, rode jurk en weer een ander wil juist erg verleidelijk voor de dag komen. Het Spaanse bruidsmerk Pronovias weet een uitdagende trouwoutfit echter een nieuwe betekenis te geven, want het introduceert een doorzichtige trouwjumpsuit.

Wat vind jij van de outfit? 

Pikante outfit
Als bruid is je trouwdag dé dag waarop je in de spotlights staat. Je draagt immers een outfit die je maar één keer zal dragen en je geeft het jawoord aan je grote liefde. Wil je dat alle ogen steeds op jou gericht zijn? Met deze weinigverhullende trouwjumpsuit lukt dat zeker. Pronovias creëerde een trouwoutfit waarbij weinig aan de verbeelding wordt overgelaten. De jumpsuit is helemaal doorzichtig en op enkele plekken bedekken witte bloemen het lichaam, met name bij de edele delen.

Uren werk
Hoewel de jumpsuit weinig stof bevat, kostte het uren om het kledingstuk te maken. De creative director en zijn team staken maar liefst 244 uur in het item. De jumpsuit is versierd met chantilly en kant en is bezet met meer dan 200 kristallen kralen. Het Spaanse bruidsmerk maakte de jurk speciaal voor het Spaanse model Cristi Pedroche. Cristi droeg de jurk echter niet op haar grote dag maar tijdens oud en nieuw.

Wij zijn benieuwd of er een vrouw is die het aandurft om in deze outfit te trouwen. Bekijk de foto’s van de jumpsuit hieronder.

Lees ook: Dit is de gemiddelde leeftijd waarop Nederlanders trouwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Pexels