Deze 4 sterrenbeelden hebben het meeste succes op dating-apps

dating-apps

Je soulmate is wellicht een swipe naar rechts verderop

Op zoek gaan naar je soulmate via een dating-app is vaak een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Zo moet je een paar fraaie kiekjes op je profiel hebben en een vlotte omschrijving in je bio. En als je dan eindelijk die leuke match hebt, moet je met een killer van een openingszin komen om een reactie terug te krijgen. Tja, de een vindt het fantastisch en de ander vindt het verschrikkelijk. Behoor jij tot de eerste groep? Dan ben je wellicht een van de vier sterrenbeelden die het meeste succes boekt op dating-apps.

Stier (20 april – 20 mei)

Tinder, Happn, OkCupid, Bumble, The Inner Circle: Stieren hebben er wel kaas van gegeten. Stieren vinden het leuk om de dating pool in hun eigen huis te verkennen. De Stier heeft altijd wel een babbeltje klaar. Bovendien wachten ze niet uren, voordat ze op iemand reageren. Daarnaast is de Stier eerlijk en openhartig. Ze leren mensen daarom ook snel kennen. Ze durven hun match het hemd van het lijf te vragen en verspillen hun tijd dan ook niet.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen weten maar al te goed hoe ze online een gesprekje moeten aanknopen met hun match. Ze stellen grappige vragen om het gesprek te starten en weten de chat vervolgens altijd interessant en levendig te houden. Daarnaast komen Tweelingen met grappige spelletjes en leuke uitdagingen om online te spelen. Ook als een Tweeling haar match nog nooit in levende lijve heeft ontmoet, of date op afstand, is het een avontuur om (online) met een Tweeling te daten.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn dol op flirten, zowel offline als online. Via een chat flirten is voor de Leeuw dan ook geen probleem. De Leeuw kan binnen no-time een goede openingszin verzinnen. Leeuwen weten net als Tweelingen precies hoe ze het gesprek gaande houden. Ze maken een grapje en stellen veel leuke vragen. De Leeuw vermaakt zich wel via de app.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn erg romantisch. Ze weten dan ook altijd de romantiek te vinden, ook via dating-apps. Vissen luisteren goed en vinden het altijd leuk om mensen beter te leren kennen, ook op afstand. Bovendien zijn Vissen heel creatief. Ze weten hoe ze de romantiek er online in kunnen houden en hoe ze het gesprek gaande houden.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben het meeste geluk in de liefde

Bron: YourTango | Beeld: Unsplash