Sterke, lange en mooie nagels krijg je met dit simpele huis-tuin-en-keukentrucje

nagels trucje

Het staat gewoon al in je keuken

Het liefst hebben we allemaal mooie, sterke en lange nagels. Maar helaas is niet iedereen hiermee gezegend. Gelukkig bestaat er ook een simpel trucje waarbij je broze nagels heel snel weer mooi krijgt. Voor dit zelfgemaakte middeltje heb je slechts twee simpele ingrediënten uit de keuken nodig.

Probeer het en in een mum van tijd zijn je nagels stukken gegroeid.

Beauty-trucje

Wat heb je nodig? Alleen wat citroensap en een beetje olijfolie. Simpel, toch? Meng in een kommetje 1 eetlepel citroensap samen met 3 eetlepels olijfolie. Zet het kommetje in de magnetron (±20 seconden). Rust vervolgens je vingertoppen in het kommetje, met de nagels volledig bedekt in het mengsel. Laat dit 10 minuten werken. Herhaal dit dagelijks voor een optimaal resultaat. Handig is om dit trucje elke ochtend en/of avond in je routine mee te nemen. Zo sla je geen dag over en heb je prachtige nagels waar je altijd al van gedroomd hebt.

Vitamine C

Iets wat wij je waarschijnlijk niet meer hoeven uit te leggen is dat citroen een hoge concentratie vitamine C bevat. Niet alleen is dit erg belangrijk voor een gezond immuunsysteem, maar wist je ook dat het de natuurlijke groei van je nagels bevordert? Daarnaast helpt het goed tegen een verkoudheidje of griep. Extra voordeel: citroen is ook een natuurlijk bleekmiddel, wat bij dit beauty-trucje ervoor zorgt dat gelige nagels verleden tijd zijn en er een mooi wit randje ontstaat.

Lees ook: Tandenpoetsen: elektrisch of met de hand? Dit is de beste manier

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Margriet | Beeld: pxhere