Te leuk! Je kunt je nu opgeven als figurant voor Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen

Van taxichauffeur tot hovenier, er zijn heel wat bijrollen beschikbaar

Eind vorig jaar kwam het ge-wel-dig-e nieuws naar buiten dat we nóg een seizoen van de serie Gooische Vrouwen kunnen verwachten. De opnames zijn inmiddels begonnen, maar de productie is nog op zoek naar een aantal (edel)figuranten. Dus, voor wie het leuk lijkt om deel uit te maken van deze populaire serie: dit is je kans om je aan te melden!

Nieuw seizoen

Eind 2023 bevestigde Talpa heugelijk nieuws: “In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen, naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman.” Enne, in de serie gaan we – zoals we stiekem al een beetje hadden gehoopt – een heleboel bekende gezichten terugzien.

Niet alleen Linda de Mol neemt de rol van Cheryl Morero weer op zich, ook Tjitske Reidinga komt terug als Claire, Susan Visser als Anouk en Lies Visschedijk als Roelien. De originele Gooische Vrouwen zijn dus helemaal back together, hoe leuk is dat?! Maar dat is nog niet alles: ook Beppie Melissen (Tante Cor), Derek de Lint (Dokter Rossi) en Alex Klaasen (Yari) zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Figuranten

Er is al bekend gemaakt dat we de releasedatum eind dit jaar kunnen verwachten. En die vaste gezichten zijn allemaal leuk en aardig, maar daarnaast hebben de makers ook een heel aantal figuranten nodig om de serie tot een succes te maken. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het nieuwe seizoen? Meld je dan hier aan!

Van taxichauffeur tot hovenier, en van maaltijdbezorger tot fotograaf, er zijn heel wat leuke figuranten-rolletjes beschikbaar. Op de website kun je lezen wat de rollen precies inhouden en op welke dagen er wordt opgenomen. Dus geef je op en misschien sta je binnenkort wel op de set naast de enige echte Gooische Vrouwen!

Lees ook: Hebben: heerlijke hangstoel van de Action

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan, Blue Circle Casting | Beeld: Adobe Stock