Zó zet je de perfecte winged eyeliner met een schuifspeldje 

winged eyeliner

Was alles maar zo simpel

Als er iets lastig is, dan is het wel de perfecte winged eyeliner zetten. Het is misschien wel het lastigste stukje van onze hele make-uproutine. Gelukkig gaat daar gaat vanaf nu verandering in komen, met dank aan TikTok. Daar vonden we namelijk dé hack om een perfecte wing te tekenen. Het enige wat je nodig hebt is een schuifspeldje. 

Frustrerend 

Het aanbrengen van een wing kan een hoop frustratie opleveren. Je wilt natuurlijk een strak lijntje, dat ook nog eens aan beide ogen gelijk is. Grote kans dat het dunne lijntje waar je mee begon steeds dikker wordt, omdat het maar niet wil lukken. Een beetje hulp is dan ook meer dan welkom, en dat hebben we gevonden! Een professioneel make-upartiest deelt op TikTok een handige lifehack voor de perfecte winged eyeliner. 

Schuifspeldje 

Anna Kravchenko maakt het aanbrengen van je wing makkelijker dan ooit. Je hebt er alleen een simpel schuifspeldje en je favoriete eyeliner voor nodig. Een eyeliner die redelijk vloeibaar en gepigmenteerd is, werkt het beste. Hoe ga je te werk? Voorzie het speldje aan de kant van de opening van een laagje eyeliner. Druk het schuifspeldje vervolgens als een soort stempel tegen je ogen. De basis van je eyeliner staat, nu hoef je de lijnen alleen nog even strak over te trekken en in te kleuren naar smaak. Binnen no time heb jij de perfecte wing gezet! 

@annnakra

Люблю красивые стрелки❤️

♬ オリジナル楽曲 – kk – 🌕kk🔭

Lees ook: Met deze simpele TikTok-hack krijg jij je héle kraan weer blinkend schoon

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash, Taylor Heery