7x bizarre dieetgeheimen van beroemdheden

dieetgeheimen sterren

Bij sommige methodes hebben wij zo onze twijfels

Net als wij, moeten ook celebrities moeite doen om op gewicht te blijven (het zijn per slot van rekening gewoon mensen). Voor hen kan het extra lastig zijn, omdat ze te maken hebben met een grote publieke druk. Rustig uitbuiken met je broek los is er voor hen niet bij, omdat de camera’s altijd op hen zijn gericht. De meeste beroemdheden werken daarom keihard om hun lichaam in topvorm te houden. Waar de één ‘gewoon’ gezond eet en regelmatig zwoegt in de sportschool, houdt de ander er een minder conventionele aanpak op na. Deze zeven sterren hebben wel héél bizarre dieetgeheimen.

Zo is er een beroemdheid die alleen maar babyvoeding eet.

1. Beyoncé

Hoewel Beyoncé bekend staat om haar vrouwelijke rondingen, moest ze voor de hoofdrol van Dreamgirls toch wat kilo’s kwijtraken. Om dit te bewerkstelligen, deed ze een ‘master cleanse’: een zevendaagse sapkuur. Hierbij drink je een mix van water, citroensap, ahornsiroop en cayennepeper en eet je verder niets. Blijkbaar viel het Beyoncé toch flink tegen, want de kuur heeft ze overboord gegooid. In plaats daarvan eet ze nu af en toe een paar weken veganistisch.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

2. Lady Gaga

Lady Gaga schijnt te zweren bij het whiskeydieet. Hierbij mag je whiskey drinken wanneer je maar wilt, gecombineerd met koolhydraatarme maaltijden. Je moet er daarnaast wel een beetje bij bewegen, maar die workout kan gewoon als je brak bent. Schijnbaar is dit dieet heel effectief, de vraag is alleen wel of je baas er blij van wordt wanneer je je op werk tegoed doet aan een paar glaasjes alcohol…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

3. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow heeft haar prachtige figuur vooral te danken aan ‘eliminatie’, zoals ze zelf verklapt. Dat betekent dat ze gluten, zuivel en rood vlees gedurende 21 dagen laat staan. Volgens Gwyneth is ze na die 21 dagen helemaal gereinigd en afgevallen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks for having me and thank you for letting me borrow this dress @moniquelhuillier #thecleanplate #goopbookclub 😈🦄🔮💜

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

4. Liv Tyler

Nineties-icoon en actrice Liv Tyler gaat al een tijdje mee in de Hollywood-wereld en ziet er nog altijd stralend uit. Om in vorm te blijven, heeft ze een simpele truc: koud douchen. ”Ik kreeg deze tip van een vriend. Koud water zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten én ik heb altijd het gevoel dat ik er een beetje slanker van word”, zo vertelt Liv. Hoewel wij niet direct enthousiast worden van koud douchen, is deze tip wellicht het proberen waard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️Happy holiday love to you ❤️

Een bericht gedeeld door Liv Tyler (@misslivalittle) op

5. Reese Witherspoon

Zeventien jaar nadat Legally Blonde uitkwam, past Reese haar roze pakje nog steeds. Indrukwekkend, vinden wij! Hoe ze haar lichaam in vorm houdt? Met babyvoeding. De kleine vitaminerijke potjes zijn ideaal voor een caloriearm dieet. Ieder zijn ding, maar wij moeten er niet aan denken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So many new fall dresses at @DraperJames! 💙🍂

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op

6. Natalie Portman

Je zou maar een figuur moeten kweken als Natalie Portman in Black Swan. Geen pretje! De actrice moest voor deze film maar liefst 10 kilo verliezen. Dit bereikte ze door op een dieet te leven van louter amandelen en wortels. Over een ijzeren discipline gesproken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hello from beautiful Venice! #Venezia75 #VoxLux #dior

Een bericht gedeeld door Natalie Portman (@natalieportman) op

7. Madonna

De Queen of Pop kijkt naar de maan en dan weet ze precies wat ze mag eten. Ze leeft volgens de principes van het ‘weerwolvenplan’. Net als Demi Moore overigens. Dit houdt in dat je alleen bij een volle of nieuwe maan een water- of sapreiniging mag doen en dat je voornamelijk leeft op rauw vlees. Verder eet Madonna veel verschillende soorten zeewier om haar slanke lijf te behouden.

Lees ook: Zo gaat het nu met Chad Michael Murray uit One Tree Hill 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Marie Claire | Beeld: Nat Ch Villa voor Wikimedia Commons