Dit is de fijne make-uptruc van hertogin Meghan Markle

Meghan Markle

Sparkle like Markle

Meghan Markle komt elke keer weer tiptop in orde voor de dag. De ene keer wordt ze geprezen om haar outfits, een andere keer zijn alle ogen gericht op haar prachtige kapsel en weer een andere keer kunnen we onze ogen niet afhouden van haar schitterende make-up. Dit is een van Meghans make-uptrucjes.

En dit is haar favoriete lipstick.

Fashionista

Het moge duidelijk zijn dat Meghan een echte fashionista is. De 37-jarige heeft een garderobe om u tegen te zeggen en heeft een huid waar we jaloers op zijn. Hoewel Meghan een visagist tot haar beschikking heeft, doet ze ook weleens haar eigen make-up. Niet zo gek dat ze daarom een paar handige trucjes heeft.

Naturel

De Amerikaanse brunette houdt haar make-up graag simpel. Zo onthult de voormalige visagist en haarstylist van Meghan, Lydia F. Sellers, aan Refinery29: “Haar aanpak is moeiteloos. Ze wil er uitzien als een betere versie van zichzelf. Dat is iets waar ze heilig in gelooft.” Zo kan Lydia zich nog voor de geest halen dat Meghan het belangrijk vindt dat ze niet te veel make-up op heeft als ze naar een evenement gaat. “Kun je ervoor zorgen dat mijn sproeten nog wel te zien zijn?” En “Ik hoef niet te veel foundation op”, zei Meghan weleens. 

Trucje

Om nog beter voor de dag te komen, laat Meghan haar lippen overlinen, zo weet Popsugar. Hierdoor ogen haar lippen nog voller. Meghan gebruikt een lipliner die een tintje donkerder is dan haar eigen lippen. Deze brengt ze zo dicht mogelijk bij de natuurlijke vorm van haar lippen aan, waardoor niemand zal zien dat ze als het ware buiten de lijntjes heeft getekend. Door de lipliner ogen je lippen voller.

Nude tinten

Meghan wil een zo naturel mogelijke make-up look, niet zo gek dat ze dan ook dol is op nude tinten. Zo is een van haar favoriete lipsticks -uiteraard- een lipstick in een nude tint. Ze zou de lipstick van Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick in Very Victoria dan ook vaak gebruiken.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@hrhofsussex) op

Lees ook: Meghan Markle is gek op deze bekende én goedkope mascara

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Marie Claire, Refinery29 | Beeld: Videostill