Goed om te weten: zó zie jij er op je best uit zonder make-up

make-up

Nooit meer onzeker de deur uit!

Raar maar waar: veel vrouwen worden best onzeker als ze zonder make-up de deur uitgaan. Dikke onzin natuurlijk, want wij geloven stellig dat vrouwen er ook prachtig uit zonder make-up. Geloof je het niet? Probeer dan de volgende dingen eens te doen met je huid en je zult al snel zien dat ook jij prachtig bent zonder make-up.

Schoonheid

Vrouwen vinden het belangrijk om er goed uit te zien. Gelukkig kunnen wij onze oneffenheden makkelijk wegwerken met wat make-up. Toch is al dat make-up wel super slecht voor je huid en vinden wij dat elke vrouw ook zonder make-up prachtig is. ‘Echte schoonheid zit vanbinnen’, dat geloven we zeker, maar aan de hand van deze tips laten we jou weten hoe jij er aan de buitenkant – zonder make-up – ook goed uit kan zien.

Reinigen

Je moet je huid goed verzorgen. Hij heeft namelijk erg veel liefde nodig. Ieder huidtype is weer anders: de een heeft een gevoelige huid, terwijl de andere een vettige huid heeft. Hoe dan ook, het is belangrijk dat je aan het einde van de dag je huid altijd goed reinigt. Al dat make-up kan in je poriën gaan zitten, wat zorgt voor pukkels en een onrustige huid. Een goede reiniging is het halve werk!

Haal het beste uit jezelf

Ja, we snappen het: zonder make-up lijk je misschien wat saaier dan normaal. Gelukkig kun je hier wat aan doen. Zorg er gewoon voor dat je altijd het beste uit jezelf naar boven haalt, scheelt al een hele hoop. Een tip van ons is om je wenkbrauwen zelf te gaan shapen met een browgel of een zeepje of krul alleen je wimpers. Ook kan je wat glanzende lipgloss opdoen. Zo maak je van een neutrale look toch net even wat anders.

Confidence is key

Confidence is key! Als jij in jezelf gelooft, doen anderen dat ook. Verberg je niet achter die laag make-up, totaal niet nodig. Een glimlach is namelijk het mooiste wat je kunt dragen. Als jij zelfverzekerdheid uitstraalt, omdat jij vindt dat je er goed uitziet, gaan andere mensen dat ook zeker vinden.

Verzorging

We blijven er maar op hameren: verzorging, verzorging, verzorging. Je huid heeft verzorging nodig. Je kunt online makkelijk checken welk huidtype je hebt en wat voor vitamines er goed voor jou zijn. Heb je last van een droge huid, dan is een vochtinbrengende crème iets voor jou. Als je last hebt van een gevoelige huid, dan moet je een crème proberen met vitamine e erin. Daarnaast is het ook belangrijk dat je voldoende slaapt, veel water drinkt en veel zonnebrand smeert als je de zon in gaat.

Lees ook: Besties vanaf de basisschool? Dan herken je deze dingen vast en zeker!

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels