11x Hiervoor kun je de Tender Care van Oriflame gebruiken

Tender Care Oriflame

De Tender Care van Oriflame wordt ook wel het wonderpotje genoemd

De Tender Care van Oriflame vind je al jaren in menig handtas en op menig nachtkastje. Het Oriflame-product draagt niet voor niets de bijnaam wonderpotje, want je kunt de balsem voor tig dingen gebruiken.

Het wonderpotje

Het is maar zo’n klein potje, maar je kunt er ontzettend veel dingen mee. De Tender Care is een van de oudste producten van het Zweedse merk en aan de formule is sinds de introductie ervan niets meer veranderd. De balsem bestaat uit een mix van bijenwas en vitamine E en dat blijkt een succesformule. Je kunt de Tender Care gebruiken voor de volgende zaken:

1. Droge en schrale lippen

Last van schrale en droge lippen? Smeer er dan een beetje Tender Care op. De balsem heeft een hydraterende en verzorgende werking en kan jouw droge lippen de juiste verzorging bieden.

2. Andere droge plekjes

De balsem uit het wonderpotje kun je op het hele lichaam gebruiken. Ook andere droge plekjes kunnen daarom ingesmeerd worden met Tender Care.

3. Koortslip

Een koortslip is als het ware ook een droog plekje en ook hierop kun je het Oriflame-product gebruiken. Maak je geen zorgen als je koortslip gebarsten is, want ook op open wondjes kun je de balsem gebruiken. De herstelende werking van de Tender Care kan het genezingsproces van je koortslip versnellen.

4. Nagelriemen verzachten

Last van droge nagelriemen? Een laagje Tender Care kan het in no-time verzachten.

5. Kloofjes

Ook voor kloven op de hielen kan het wonderpotje gebruikt worden. Smeer een beetje van de zalf op de kloven en de kloven kunnen wat verminderen. De balsem heeft naast de verzachtende werking, namelijk ook een herstelende en voedende werking.

Kijk snel verder op de volgende pagina waar je de Oriflame-balsem nog meer voor kunt gebruiken.

Pagina 1/2