Ideaal! Met dit handigheidje wordt je botte pincet zo weer scherp

pincet

Wij proberen het meteen!

Het pincet behoort thuis in elke make-uptas. Het is de ideale tool als je de kleinste haartje wilt verwijderen of wanneer je een splinter in je vinger hebt. Helaas kun je dit niet zo goed doen als het tangetje bot is geworden. Gooi het pincet niet meteen in de prullenbak, want er is een trucje waarmee je je tangetje zo weer scherp krijgt.

Van bot naar scherp.

Frustratie

Jij bent niet de enige die weleens te maken heeft met een bot pincet. Zo uitte een Reddit-gebruiker laatst haar frustratie op het Amerikaanse forum. “Mijn oude, favoriete pincet is sinds kort bot. Hij neemt de fijne haartjes niet mee.” De Reddit-gebruiker vond echter een fantastische oplossing om haar pincet weer scherp te krijgen. Gelukkig is ze de beroerdste niet en deelde ze de tip met de rest van de gebruikers.

Oplossing

“Na een zoektocht op Google kwam ik een paar artikelen tegen waarin aangeraden wordt om de scherpe uiteinden van het pincet te slijpen met een kleine nagelvijl. Het werkt en het is zo makkelijk! Mijn pincet doet het weer”, vertelt de gelukkige gebruikster aan Allure. Zeker het proberen waard dus!

Lees ook: Dit is de gouden regel wanneer je je wenkbrauwen epileert

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flaironline | Beeld: videostill Tina Yong