Zo blijft je nagellak veel langer zitten

nagellak

Eindelijk een einde aan afgebladderde nagellak!

Je kent het vast: heb je nét je nagels helemaal netjes gelakt, bladdert het de volgende dag alweer helemaal af. Alle moeite voor niks! Gelukkig is er een trucje waarmee je ervoor zorgt dat je nagels veel langer mooi blijven. We vertellen je meer. 

Appelciderazijn

Zeker nu de feestdagen in zicht zijn, is het leuk om je nagels een mooi kleurtje te geven. Maar dan is het wel zo fijn als je niet de volgende dag meteen alles weer moet bijwerken. Je hebt immers wel leukere dingen te doen. En natuurlijk kun je langs de nagelsalon gaan of aan de slag met gellak, maar als je liever wat minder geld uitgeeft is er een heel simpele oplossing: appelciderazijn!

Aan de slag

Allereerst is het belangrijk om je nagels goed schoon te maken met nagellakremover. Spoel vervolgens je handen af met water. Doe dan wat appelciderazijn op een wattenschijfje en wrijf dit over je nagels. Begin met een doorzichtige base coat, laat deze goed opdrogen en pak dan je favoriete kleurtje erbij. Lak je nagels zoals gewoonlijk en je bent ready to go. Je zult zien dat je nagellak veel langer blijft zitten!

Lees ook: Dankzij deze vier tips gaan je panty’s een stuk langer mee

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash, Allion Christine