Deze sterrenbeelden worden volgend jaar een koppel

sterrenbeelden

Liefde in de lucht!

De feestdagen staan voor de deur, en die staan natuurlijk in het teken van de liefde. Ben jij nog single, maar zou je het nieuwe jaar het liefste ingaan met een leuke partner? Geef de moed dan nog niet op, want love is in the air voor deze twee sterrenbeelden!

Toegeven aan gevoelens

Deze sterrenbeelden gaan al een tijdje met elkaar om. Vanaf hun eerste ontmoeting voelden ze zich al aangetrokken tot elkaar, maar toch durfde niemand de eerste stap te zetten. Nu het einde van het jaar nadert, besluiten ze zich toch over hun angst heen te zetten en hun gevoelens naar elkaar te uitten. We hebben het over Stier en Schorpioen.

Perfecte combinatie

In sommige opzichten staan Stier en Schorpioen lijnrecht tegenover elkaar. Stier is bijvoorbeeld heel nuchter, terwijl Schorpioen een mysterieus karakter heeft. Dat ze in dat opzicht tegenpolen zijn, vinden ze eigenlijk alleen maar interessant. Bovendien zijn er genoeg eigenschappen die ze wél gemeen hebben. Beide sterrenbeelden houden van reizen en ook hun normen en waarden liggen op een lijn.

Uitdaging

Allemaal heel positief dus, maar Stier en Schorpioen moeten wel ergens op letten: beide sterrenbeelden zijn namelijk ontzettend koppig. Als je zelf een Stier of Schorpioen bent, weet je maar al te goed dat dit kan leiden tot de nodige conflicten. Het is dan ook belangrijk dat Stier zijn/haar ego iets meer links laat liggen. Wanneer Schorpioen hem/haar dan overspoelt met aandacht, zit deze match helemaal goed en kan dit koppel samen het nieuwe jaar in!

Lees ook: Deze 3 sterrenbeelden zijn echte knuffeldieren

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash, Oziel Gómez