Food diary: dit eet Jennifer Aniston op een dag

Jennifer

De actrice let goed op wat ze eet

Met haar 53-jarige leeftijd zijn de looks van Jennifer Aniston nog steeds om door een ringetje te halen. Maar hoe komt het dat het lijkt alsof de actrice gewoonweg niet ouder wordt? Wellicht heeft dat te maken met haar eetschema. 

Ontbijt

Net als vele anderen begint Jennifer haar dag graag met een portie havermout, al voegt ze aan die granen nog een ander ingrediënt toe: eiwitten. Aan Elle vertelt Jennifer dat ze eiwitten aan haar havermout toevoegt om zo ’s ochtends al wat extra proteïne binnen te krijgen. Ze kookt de eiwitten en roert het eiwit vervolgens door haar havermout. Volgens Jennifer geeft het de havervlokken een romige textuur. Daarnaast kiest ze ’s ochtends ook vaak voor een proteïne shake, voor avocado met eieren of voor glutenvrije muesli met een banaan.

Lunch

De lunch van Jennifer is wat eentoniger dan haar ontbijt. De actrice kiest vrijwel altijd voor een salade met veel groenten en proteïne. Ze probeert wel te variëren met verschillende groentes, maar kiest zelden voor een andere lunch. Veel spannender maakt ze haar diner overigens ook niet, De Friends-actrice zorgt er ook ’s avonds weer voor dat ze voldoende groente en eiwitten binnenkrijgt. Zo eet ze onder andere veel rauwe groente, hardgekookte eieren, botersla en pulled chicken. Volgens Jennifer helpt het ook om maaltijden van tevoren klaar te maken.

Snacks

Zoals je waarschijnlijk wel verwacht, zijn ook Jennifers snacks verantwoord. Ze bestaan voornamelijk uit appels en noten of pindakaas. Deze vormen een perfecte combinatie van koolhydraten, gezonde vetten en proteïne en zijn bovendien makkelijk mee te nemen. Jennifer zondigt vrijwel nooit, maar als ze dat wel doet, eet ze het liefst een groot bord pasta. Haar favoriete pastamaaltje is een gezondere variant van de pasta carbonara. De actrice maakt hem met een saus van kalkoenfilet, ei, Parmezaanse kaas en water en ze gebruikt geen olie, boter of room. Tja, wij stellen ons iets anders voor bij een cheat meal, maar ieder zijn ding.

Lees ook: ‘Mijn zussen zijn de reden dat ik aan het afvallen ben’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Cooking Light | Beeld: BrunoPress