Dit wens je niemand toe: borsten van vrouw (23) groeien maar door en ze heeft nu cup K

Cup K

Sheridan heeft letterlijk en figuurlijk te lijden onder haar enorme boezem

Een grote boezem: sommige vrouwen tellen er flink geld voor neer om de boel te laten vergroten, terwijl het voor anderen een dagelijkse last is. Zo ook voor de Australische Sheridan Larkman, wiens borsten maar niet stoppen met groeien. Inmiddels heeft de 23-jarig een cup K en er lijkt nog geen einde aan te komen. 

Sheridans borsten begonnen met groeien toen ze nog maar acht jaar was en op haar tiende had ze al een volle cup D: “en ze zijn nog steeds niet volgroeid.”

Zware last
De Australische is hier allesbehalve blij mee, want het zit haar behoorlijk in de weg. Letterlijk, want het is fysiek ontzettend zwaar en haar rug heeft behoorlijk te lijden onder het gewicht wat ze dagelijks meetorst. Daarnaast kan Sheridan nauwelijks normaal over straat, ze wordt continu aangesproken op straat terwijl ze daar totaal niet op zit te wachten. Mannen kijken haar op straat vaak na en sturen haar via social media ongevraagd allerlei flirterige berichten.

Verbloemen
Door kleding probeert ze haar boezem minder op te laten vallen, maar door de grootte van haar boezem kan je er eigenlijk niet omheen. “Soms kan ik er gewoon niets aan doen dat een deel van mijn borsten te zien is. Ik heb zelf ook jonge kinderen en zij worden elke dag blootgesteld aan de schuine woorden die mannen tegen mij zeggen. Zij zullen later denken dat het normaal is dat mannen zich op die manier gedragen tegenover vrouwen.” Sheridan is nu aan het sparen voor een borstverkleining door geld in te zamelen.

Lees ookHeb jij ook áltijd mascaraklontjes in je wimpers? Met dit bizarre trucje is dat verleden tijd!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron & Beeld: The Daily Mail