Te veel gegeten? Zo kom je binnen 30 seconden van dat opgeblazen gevoel af!

opgeblazen

Geen ballonbuik of schuldgevoel!

Eten is fijn. Daar zijn de meesten het wel over eens. Helaas komt het af en toe voor dat je er zo in opgaat dat je te veel eet. Dit merk je pas later en dan is het al te laat. Je buik zwelt op als een ballon en je voelt je schuldig en dik. Niet heel fijn en nergens voor nodig, omdat je die opgeblazen ballonbuik zo weer weg hebt als je deze truc toepast!

Geen ballonbuik meer voor jou!

Jumping jacks
Noah Neiman vertelde aan Elle hoe je snel weer van dat nare opgeblazen gevoel afkomt. Wat wij allemaal fout doen, is dat we op de bank gaan zitten uitbuiken. Heel fout, zo blijkt nu. Juist het bewegen zorgt ervoor dat het eten niet ophoopt in je buik. “Probeer gewoon even heel veel te bewegen. Doe 30 seconden lang jumping jacks.” Dat zorgt er volgens Noah voor dat je hartslag versnelt en de spijsvertering versnelt. Je lichaam gaat het eten verteren!

Hartslag
“De reden dat je je na het eten altijd zo slecht voelt, is dat je daar maar gaat zitten uitbuiken. Je hartslag daalt en je metabolisme vertraagt. Als je eenmaal gaat bewegen zul je je snel weer wat beter voelen, omdat je lichaam het eten nu gaat gebruiken als brandstof en dat is wat je wilt!”  Wil je het filmpje zien, waarin Noah dit allemaal (topless) uitlegt? Klik dan hier.

Lees ook: Zo laat je je haar heel gemakkelijk groeien!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: pxhere