Heb je wallen? Zo kom je er binnen no-time vanaf

wallen

Zo zie jij er ook fris en fruitig uit!

Een paar nachtjes niet slapen en binnen no-time heb je ze; wallen. Niet heel fijn als je een feestje hebt. Gelukkig zijn er wel manieren waarop je snel van die nare wallen af komt. Zo zie jij er ook uit om door een ringetje te halen. 

Wallen hebben we allemaal weleens, maar het hoeft gelukkig niet!

  • Kou doet wonderen voor wallen. Leg er bijvoorbeeld een koud theezakje, plakjes komkommer of koude wattenschijfjes op. Dit werkt supersnel tegen dit nare verschijnsel.
  • Masseer ze ook eens. Wallen zijn vochtophopingen onder de ogen en als je ze masseert worden ze minder zichtbaar. De zwelling zal met wat tijd heel erg verminderen.
  • Ook crème kan wonderen verrichten. Let hierbij wel op dat de crème cafeïne bevat. Dit bestanddeel heeft een vochtafdrijvend werking en daardoor zullen je oogzakken, zoals ze ook wel heten, verdwijnen.
  • Drink minder alcohol. Drank zorgt ervoor dat je bloedvaten verwijden en daardoor zullen je donkere kringen veel duidelijker zichtbaar zijn. Mocht je toch graag een drankje willen, drink hier dan ook veel water bij.
  • Wil je nu gelijk je wallen maskeren? Smeer er dan wat rode lippenstift op, om er vervolgens wat foundation overheen te smeren. De kringen worden geneutraliseerd en helemaal bedekt. Zo zie je er een stuk frisser uit!

Lees ook: Zo laat je je haar heel lang groeien!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: pxhere