Liever niet naar de sportschool? Met deze workoutvideo’s sport je gemakkelijk thuis

sportschool workout videos thuis

Word fit in je eigen woonkamer

Heb je absoluut geen zin om de sportschool in te duiken? Of vermijd je de boel liever even vanwege het coronavirus? Voel je dan niet schuldig, want een workout kan ook prima vanuit huis. Het scheelt je een hoop tijd en gedoe – lees: wachten op apparaten of sporten in andermans zweetgeuren – en kan alsnog hartstikke effectief zijn. Aangezien YouTube een wereld aan workoutvideo’s met zich meebrengt en we snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, zetten wij de leukste workoutvideo’s voor je op een rij. 

1. Kayla Itsines

Kayla Itsines is in het fitnesswereldje geen onbekende. De fitnessgoeroe bracht haar eigen workout-app op de markt, die inmiddels wereldwijd gebruikt wordt. Gelukkig deelt de brunette ook wat (gratis) workouts op YouTube. Kleine sidenote: je gaat sowieso enorm zweten.

2. Kelsey Wells

Kelsey is één van de fitnessgoeroes die haar workouts ook in de vorm van een app aanbiedt. Toch denkt deze ontzettend fitte brunette ook aan de mensen zonder app en deelt zij op YouTube een video waarin je in 20 minuten je hele lichaam traint. Wel met dumbells, maar twee flesjes water werken ook prima!

3. FitnessBlender

Op zoek naar korte workouts? Dan is Fitnessblender het YouTube-kanaal dat je zoekt. Je vindt hier oneindig veel video’s die gemiddeld zo’n 15 minuten duren. Kies de spiergroep die je wil trainen en je kunt zonder enkele benodigdheden aan de slag. Ben je echt fanatiek? Doe er dan twee achter elkaar.

4. Happy With Yoga

Ben je niet in een actieve bui of ervaar je stress? Kies dan eens voor een yogaworkout. De video’s van het kanaal Happy With Yoga zijn gemakkelijk te volgen en thuis uit te voeren. Wedden dat je hier helemaal zen van wordt?

Lees ook: Wat er met je lichaam kan gebeuren als je geen vaste bedtijd aanhoudt

Bron: Women’s Health | Beeld: Unsplash