Volle boezem? Dit zijn de beste bh-tips

bh

Wij zetten ze op een rij

Heb jij een volle boezem? Dan zijn er ongetwijfeld een hele hoop vrouwen ontzettend jaloers op jou. Maar jij weet dat bij grote borsten ook veel ongemakken komen kijken.  Met name bij het kiezen van een goede, ondersteunende bh. Daarom zetten we speciaal voor jou de beste bh-tips voor een volle boezem op een rij. 

1. Koop de juiste bh-maat

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden. De juiste bh-maat dragen is zo belangrijk, en toch heeft tachtig procent van de vrouwen bh’s in de verkeerde maat in de kast liggen. Ons advies: ga eens langs een lingeriezaak en laat je borsten opmeten. Misschien kocht je altijd wel maat 80D, en blijkt nu dat 75E veel beter past. Het is for your own good – oké, en dat van je boobies – om dit te checken!

2. Draag je bh niet langer dan twee dagen achter elkaar

Hoewel het – met een schuin oog kijkend naar die never ending story van de overvolle wasmand – soms verleidelijk kan zijn om je bh nog maar een dagje opnieuw te dragen, kun je dat toch beter niet doen. Wanneer je je bh draagt, rekt deze namelijk wat uit. Hierdoor verliest-ie ondersteuning, en kun je dus beter een nieuw exemplaar uit de kast pakken.

3. Draag een stevige sport-bh

Als je gezegend bent met een stevig stel borsten, dan weet je als geen ander hoe deze je kunnen belemmeren bij het sporten. Zeker bij sporten waarbij je moet rennen of springen kunnen grote borsten aardig in de weg zitten. Het is dus een absolute must om te investeren in een stevige sport-bh. Het kost misschien wat meer, maar dan heb je ook wat. Zeker weten dat je genoeg support hebt? Spring eens een paar keer hysterisch op en neer in het pashokje. Zo weet je of je boezem tijdens het sporten goed blijft zitten in je bh.

4. Pas een nieuwe bh altijd aan op het buitenste haakje

Wanneer je op jacht gaat naar een nieuwe bh, is het belangrijk om potentiële aankopen altijd op het buitenste haakje aan te passen. Naarmate je een bh vaker draagt, rekt deze namelijk uit. De overige twee haakjes zijn ervoor om de bh strakker aan te kunnen trekken wanneer hij is uitgerekt.

Lees ook: Feit of fabel: is het doorslikken van de pil slecht voor je?

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Grazia | Beeld: Pexels