Let op: veiligheidswaarschuwing voor sushi van Albert Heijn

sushi

De supermarkt moet de Hosomaki sushi per direct uit de schappen halen

Eet je graag sushi, maar ben je allergisch voor sesam? Dan is het oppassen geblazen! Albert Heijn waarschuwt namelijk voor de AH Hosomaki sushi die in hun winkels ligt. Op de verpakking staat niet aangegeven dat het product sesam bevat en daarom heeft de supermarkt een veiligheidswaarschuwing uitgegeven.

Allergie

Als je een allergie hebt, ben je vaak extra op je hoede als het gaat om het kopen van producten die je niet mag eten. Logischerwijs kijk je dan naar het etiket – want super betrouwbaar zou je denken. Soms gaat het alleen helaas toch nog mis, zoals nu bij supermarkt Albert Heijn. Hier is namelijk iets fout gegaan met het etiket van een product. Ben je allergisch voor sesam? Let dan even goed op.

Veiligheidswaarschuwing

Albert Heijn waarschuwt voor de AH Hosomaki sushi. Dit product bevat mogelijk sesam en dit staat niet vermeld op de verpakking. Eet het product dus absoluut niet als je een allergie hebt voor sesam.

Specificaties

Het gaat om het volgende product:

  • AH Hosomaki sushi
  • Streepjescode: 8710400740018
  • Te gebruiken tot: 07-04-2023.

Voor klanten met een allergie is het mogelijk om de sushi terug te brengen. Indien je geen sesam-allergie hebt, kun je de sushi gewoon eten.

Lees ook: ‘Ik ga niet naar de tweede bruiloft van mijn broer’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: KookFans | Beeld: Pexels