Rosé all day: deze siroop tovert je water om tot rosé

rose water wijn

Een suiker- en alcoholvrije rosé in een handomdraai

Ben jij dol op een glaasje rosé? Dat snappen wij maar al te goed. Nu begrijpen wij ook dat het dagelijks sippen aan een glas rosé niet erg goed voor je gezondheid is. Bovendien zal je baas hier ook niet echt over te spreken zijn. Geen zorgen, want met deze oplossing tover je een glas water om naar een heerlijke rosé en geniet jij zelfs achter je bureau van je favoriete drankje. 

Rosé Wine Drink Enhancer

Je kent ze wel: die handige spuitflesjes met limonadesiroop. Roséliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want met de ‘Rosé Wine drink Enhancer’ tover je een simpel glas met water om tot een heerlijke rosé. Het kleine spuitflesje is goed voor zo’n 24 glazen wijn en is alcohol- en suikervrij. Makkelijker kan het eigenlijk niet.

Tripje naar Amerika

Aan dit fantastische nieuwtje hangt echter wel een prijskaartje. Het spuitflesje an sich hoeft niet veel te kosten, maar vooral voor het tripje naar deze supermarkt dien je flink in de buidel te tasten. Je scoort deze topper namelijk alleen in de Amerikaanse supermarkt Walmart. Wellicht een leuk item om te scoren wanneer je toevallig in Amerika bent?

Lees ook: Toetje van je dromen: truffelkruidnoten-tiramisu met Licor 43 orochata

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash