Om deze reden was koningin Máxima het gesprek van de dag in Pakistan

De koningin werd geprezen om deze actie

Internationale media prijzen koningin Máxima regelmatig om haar magnifieke kledingstijl. De Nederlandse koningin bracht onlangs een bezoekje aan Pakistan en haalde wederom het nieuws. Opnieuw zag de koningin er prachtig uit, maar dit keer schreven media niet over haar sublieme kledingstijl. De koningin kreeg namelijk een lofzang aan reacties op social media, omdat ze haar eigen tas draagt!

Pakistaanse media gaan los

Koningin Máxima maakte op de eerste dag van haar VN-werkbezoek aan Pakistan meteen een goede indruk. De koningin had een oogstrelende midi-jurk van het merk Zeus + Dione aan en droeg een bruine bijpassende tas. Iets wat het gesprek van de dag werd. Dat de koningin een prachtige tas van Céline had was niet zo bijzonder. De koningin maakte de tongen in Pakistan los omdat ze de tas zelf droeg.

Het juiste voorbeeld

In Nederland is het maar wat normaal dat we onze eigen tas dragen: de koningin is hier geen uitzondering op. In Pakistan is het echter ongebruikelijk voor bestuurders om hun eigen spullen te dragen. Die taak wordt aan hun medewerkers overgelaten. Dat de Nederlandse koningin haar eigen tas en papieren draagt, is volgens Pakistanen een fantastische actie. De simpele handeling van koningin Máxima was op Twitter zelfs trending topic. “Het is een goed voorbeeld voor ministers en anderen dat Máxima haar eigen spullen draagt”, werd meermaals geschreven.

Lees ook: Dit is het eetdagboek van realityster Kim Kardashian

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Hollandse Hoogte, Wesley de Wit