8x de leukste vaderdagcadeaus

vaderdagcadeaus

Hier wat inspiratie voor een leuk presentje

Vaderdag nadert met rasse schreden: zondag 21 juni is het alweer zover. Het is natuurlijk extra leuk om je vader op deze dag in het zonnetje te zetten met een tof cadeautje. Heb je nog geen idee wat je je vader moet geven? Geen zorgen! Hieronder hebben we acht leuke geschenken op een rijtje gezet.

1. Barbecue(boek)

Staat jouw vader in de zomer maar wat graag achter de barbecue? Geef hem dan een tof barbecueboek cadeau. Zit de hersenpan van je vader al vol met heerlijke barbecuegerechten en is dat boek overbodig? Dan kun je ook altijd nog een leuk schort of BBQ handschoenen kopen.

2. Tijdschriftenabonnement

Leest je vader graag? Geef hem dan een leuk tijdschriftenabonnement cadeau. Voor zo’n abonnement hoef je heus niet meteen diep in de buidel te tasten. Voor slechts 15 euro kun je je vader een cadeau-abonnement op Panorama, Nieuwe Revu, Noorderland of Lonely Planet geven. Het abonnement stopt automatisch, dus je hoeft verder nergens meer rekening mee te houden.

Vaderdagcadeau

3. Activiteit van vroeger

Zwom jij vroeger graag met je vader of stapten jullie regelmatig samen op de fiets? Geef hem dan een tegoedbon om zoiets weer een keer samen te doen. Zo heb je meteen een leuk cadeautje dat ook nog eens budgetproof is.

4. Bierproeverij

Met een scala een speciaalbiertjes, schieten de bierproeverijen tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Je kunt bij jou in de buurt dus altijd wel een bierproeverij vinden. Leuk om met je vader te doen! Blijf je liever thuis? Dan kun je ook thuis een uitgebreide bierproeverij organiseren. Vergeet niet om ook de hapjes aan te schaffen.

5. Muziek van vroeger

“Jaren geleden ben ik nog naar hun concert geweest”, is iets wat je je vader misschien weleens hebt horen zeggen. Hoe leuk is het om je vader een LP te geven van zijn favoriete band of artiest? Ook als je pa geen platenspeler heeft, pronkt een dergelijke LP mooi aan de muur.

6. Luchtje

Een geurtje blijft het ook altijd goed doen. Geef je vader zijn favoriete luchtje cadeau of zoek een nieuw parfum voor hem uit.

7. Zonnebril

Een zonnebril is iets wat elke zomer wel van pas komt. Zonnebrillen zijn er in alle soorten en maten. Ook als je vader al een zonnebril heeft, is het leuk om hem een ander, nieuw exemplaar cadeau te geven.

8. Lekker uit eten

Als je denkt dat je vader de bovengenoemde cadeaus niet leuk vindt, kun je hem ook altijd nog meenemen naar zijn favoriete restaurant. Schrijf in een kaartje wat je van plan bent en prik meteen een datum. Je vader vindt het hoe dan ook leuk om tijd met je te spenderen.

Lees ook: Tijd voor een cocktail: zo maak je Pina Colada 43

Beeld: Pexels