Jelka van Houten en Henry van Loon verwachten eerste kindje samen

Jelka kindje

In een grappige video kondigt het stel aan dat Jelka zwanger is

Actrice en zangeres Jelka van Houten (41) maakt in een grappig filmpje met vriend Henry van Loon (38) op Instagram heugelijk babynieuws bekend. Het duurt even voordat we weten of het nu om coronakilo’s of een heuse babybump gaat…

Coronakilo’s

In de video vertelt Jelka dat ze de hele dag gebeld werd door onbekende nummers om te reageren of het gerucht dat een kindje verwacht. Ze vraagt zich hardop af of iemand dit gerucht heeft verspreid omdat ze er steviger uitziet. Vriendlief Henry maakt het er niet beter op door te beginnen over coronakilo’s, waarna Jelka eruit flapt: “Dan zeg je toch gewoon dat ik dik ben, wat een onzin, ik ben gewoon zwanger!”

Felicitaties

Instagramvolgers van de actrice reageren enthousiast op de hilarische video. “Beste aankondigingsfilmpje ooit! Gefeliciteerd” en “Wat een super leuke manier om het bekend te maken!” is tussen de vele positieve reacties te lezen onder de video. Ook de felicitaties voor de aanstaande ouders stromen binnen, onder andere van Monique Smit, Klaas van Kruistum en Jim Bakkum. 

Eerste kindje samen

Jelka is sinds 2018 samen met cabaretier en acteur Henry van Loon. Dit is het eerste kindje dat ze samen verwachten. Eerder was de blondine getrouwd met Koppe Koppeschaar, met wie ze een zoon van 11 jaar en een dochter van 6 jaar oud heeft. 

Lees ook: Kim Feenstra pronkt met prachtige babybuik

Bron: RTL Boulevard, Instagram @Jelkavanhouten | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Mischa Schoemaker