Deze drie sterrenbeelden hebben de minste moeite met het verbreken van een relatie

Verdriet

Staat jouw teken ertussen?

Het beëindigen van een relatie is lastig, maar bovendien ook pijnlijk. Je kwetst je (ex-) partner er waarschijnlijk mee, en voor jezelf is het ook niet prettig. Toch zijn er mensen die het beëindigen van een relatie nét wat makkelijker vinden dan anderen. 

Break-up

Een relatie beëindigen is natuurlijk nooit makkelijk, maar voor sommige sterrenbeelden kan het verbreken van een relatie iets minder moeilijk zijn. Er zijn zelfs drie sterrenbeelden die hier bijna geen moeite mee hebben. Dit zijn de sterrenbeelden die de minste moeite hebben met het uitmaken van een relatie:

Steenbok

Carrière, familie, vrienden en hun eigen mentale welzijn zijn voor de Steenbok erg belangrijk. Zodra een relatie in de weg gaat staan, is het voor de Steenbok een snel gemaakte keuze om de relatie te beëindigen. Een partner die hen niet ondersteunt in het behalen van hun doelen kunnen ze helemaal niet gebruiken. Ziet de Steenbok geen toekomst met jou? Dan zal hij of zij niet twijfelen om de relatie te verbreken. De Steenbok zoekt naar een partner die net zo ambitieus is als henzelf. Dit sterrenbeeld wil graag uitgedaagd worden. Wanneer ze geen vonk meer voelen, beëindigen ze de relatie om zo jouw tijd en hun eigen tijd niet meer te verspillen.

Boogschutter

Boogschutters zijn echte avonturiers die niet houden van vastigheid. Een relatie aangaan is voor hen dan ook een enorme drempel. Dit betekent niet dat ze geen waardevolle relaties kunnen vormen, maar wanneer ze merken dat hun relatie niet meer werkt, willen ze gauw hun vrijheid terug.

De Boogschutter is een sterrenbeeld dat veel om andere mensen geeft en zal daarom de verbreking van de relatie alsnog vervelend vinden. Maar ze zien er ondertussen ook de positieve kant van in. De kans is groot dat ze na een break-up een nieuw kapsel hebben of een mooie reis maken, want met ervaringen opdoen verwerkt de Boogschutter de beëindiging van de relatie.

Leeuw

Zodra de partner van een Leeuw hun vertrouwen schaadt, is de relatie in hun ogen voorbij. Alhoewel Leeuwen erg vergevensgezind kunnen zijn, zijn het ook extreem loyale mensen. Verraad betekent voor de Leeuw vrijwel altijd het einde van een relatie.

Zodra de relatie niet meer voelt zoals het was, zullen ze er alles aan doen om de relatie te herstellen. Maar zodra ze geen andere uitweg meer zien of ze zich verraden voelen, is het in hun ogen al uit voordat ze dit hebben besproken. De Leeuw doet er dan ook alles aan om zichzelf te beschermen.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden zijn tegen iedereen lief

Bron: Ze.nl | Beeld: Pexels