Deze sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd

zelfverzekerd

Daar kunnen we nog wat van leren!

We zijn allemaal weleens onzeker. Over ons uiterlijk, relaties of onze persoonlijkheid. Toch zijn er drie sterrenbeelden die nét wat minder vaak negatief naar zichzelf kijken. Behoor jij tot deze geluksvogels? Good for you! Sta je niet in het rijtje, pak dan pen en papier erbij, want je kan nog heel veel leren van deze sterrenbeelden!

Ram

Rammen houden wel van een stevige discussie, en deinzen er niet voor terug om hun mening te laten horen. Hun grootste concurrent? Zij zelf. Ram is continu bezig om zichzelf verder te ontwikkelen en heeft geen moeite om zichzelf te motiveren. Energie genoeg, maar die wil Ram juist in de positieve dingen stoppen. Vooral niet in onzekerheid!

Leeuw

Een Leeuw vindt het niet erg om in de schijnwerpers te staan. Dit sterrenbeeld blaakt van het zelfvertrouwen: super goed, maar Leeuw moet ervoor oppassen dat dit niet overslaat in arrogantie. Meestal gebeurt dit gelukkig niet, want Leeuw stelt daarin een duidelijke grens. Het sterrenbeeld kan tegen kritiek en ziet iets wat niet helemaal loopt zoals gepland, eerder als een waardevolle les dan als een mislukking. Leeuw wil af en toe risico’s nemen en dat lukt niet met een onzekerheid in het achterhoofd.

Boogschutter

Boogschutter is avontuurlijk, spontaan en houdt ervan om nieuwe dingen te proberen en nieuwe mensen te ontmoeten. Ruimte voor onzekerheid is er dus simpel gezegd niet! Natuurlijk vindt ook dit sterrenbeeld weleens iets spannend, maar Boogschutter laat zich altijd leiden door het gevoel en de gedachte dat je alles kunt bereiken, zolang je er zelf in gelooft. Als we dat nou allemaal eens deden!

Lees ook: Mensen met deze sterrenbeelden kunnen slecht tegen verandering

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: FLAIR | Beeld: Unsplash, Katy Anne