Heftig: ‘Mijn vriendin maakte het uit vanwege een droom’

droom

De man vindt het bizar en enigszins onrealistisch

Leugens, overspel, het gebrek aan gevoel of knallende ruzie: er zijn veel redenen te bedenken om een relatie te beëindigen. Maar verlaten worden omdat je partner een bepaalde droom heeft gehad? Die staat niet meteen in ons rijtje. Toch overkwam het Boaz*. Hij deelt zijn verhaal op het forum Reddit

Droom

”Dus om een ​​lang verhaal kort te maken…”, begint Boaz zijn verhaal op het platform Reddit. ”Ik en mijn  − inmiddels  − ex waren drie jaar samen. We hadden weinig problemen binnen onze relatie en ruzies kwamen nauwelijks voor. Sterker nog, we hadden het geregeld over toekomstplannen over één, twee of zelfs tien jaar. ”

”Maar nu komt het…”, vervolgt hij. ”Uit het niets vertelde ze me ​​​​onlangs dat ze een droom had gehad over haar toekomst en dat ik niet in die droom voorkwam.”  Volgens Layla, zijn ex-vriendin, betekende dit dat de twee niet samen moesten zijn en zette ze daarom een punt achter de relatie. Boaz bleef onthutst achter. ”We hadden plannen om te trouwen en een gezin te stichten. We hebben het er zelfs over gehad om dit jaar nog te verloven.”

Geschokt

Dat Boaz zijn vriendin hem heeft verteld dat ze niet bij elkaar kunnen zijn vanwege een droom, vindt hij bizar en enigszins onrealistisch. ”Toch zweert ze dat dit de reden is en ze zegt dat ze meer van me houdt dan van wie dan ook. Ik weet niet wat ik moet denken of hoe ik me moet voelen. Het enige dat ik zeker weet, is dat er geen bedrog of verlies van aantrekkingskracht in het spel is”, legt hij uit.

Radeloos

Boaz is meer dan verdrietig en eindigt zijn verhaal met: ”Ik geloof echt niet dat hier geen weg meer uit is, aangezien ik sterk het gevoel heb dat ze de ware voor mij is. Maar, zonder dat ze helemaal eerlijk is over wat haar bang maakte, weet ik niet hoe dit verder moet. Is het überhaupt de moeite waard om dingen met haar op te lossen?”

*Alle namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de man zijn verhaal onder de naam Puzzleheaded-Dog-487.

Lees ook: Tim vindt de fillers van zijn vriendin vreselijk: ‘Ik herkende haar nauwelijks’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels